Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den første julen i Skomakergata

#1

amo sa for siden:

Jeg elsker jul, og gleder meg som en unge til julefilmen «Den første julen i Skomakergaten».
Kan mannen og jeg gå å se den, eller bør jeg ta med et barn eller tvinge 14 åringen til å se den med meg, og da slipper mannen? :knegg:


#2

Madicken sa for siden:

Du kan ta med meg! :knegg:

Jeg har litt av det samme problemet selv, for jeg er visst den eneste i familien som har lyst til å se filmen, men jeg bearbeider både mann og barn for tiden.


#3

Malama sa for siden:

Vi sender alltid ungene på julekino med besteforeldrene som en kalendergave, men

  1. det begynner å bli krevende å finne noe som fenger fem unger fra 8 til 15 år
    2)jeg har jo ofte også lyst å se filmen, i alle fall denne

#4

Hyacinth sa for siden:

Oi! Den har jeg ikke hørt om, og nå lurer jeg på det samme som deg! Mine unger er studenter og bor i andre byer, så det går heller ikke… :flau:


#5

polarjenta sa for siden:

Man kan gå på de kinoene man vil, det er ingen øvre aldersgrense så så lenge man er over den nedre aldersgrensen er det bare å gå. Jeg og en venninne var på en ungdomsfilm når vi var rundt 30, vi hadde lyst til å se filmen og ingen av oss tenkte at vi måtte ha med oss et alibi.


#6

Charlie sa for siden:

Man kan selvfølgelig gå på hvilke filmer man vil enten selv eller med mannen hvis han har lyst. Ville unngått tidlige forestillinger for min egen del, fordi det ofte er mye smått som går tidlig på kino med tilhørende forstyrrelser. Nå er ikke jeg noe glad i Skomakergata (likte den ikke som barn heller, for platt og Margrethe Munthe for lille meg :nissefnis: ) men generell erfaring.

Satt faktisk akkurat og så på muligheter for julefilmer, og det kommer en ny jeg har lyst til å se - med 12 årsgrense. :knegg:

Denne

www.filmmagasinet.no/2023/10/theres-something-in-the-barn/

Et godt stykke fra Skomakergata. Sier nok sitt. :blush:


#7

Linella sa for siden:

Det har ikke en gang falt meg inn at jeg burde ha med barn eller ungdom. Jeg har også gledet meg til filmen, og kommer til å gå med eller uten ungdommene i huset.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.