Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Vi er straks klare for Londons gater.


#3

Stompa sa for siden:

Morn.

Jeg tror jeg må prøve å finne meg en ny jobb. Sitter som vanlig og jobber; har ikke hatt mer enn to helger der jeg ikke har jobba siden skolestart. Og da snakker vi ikke ei kort økt, men at jeg egentlig godt kunne ha sittet hele dagen både lørdag og søndag. :hylgrine:

Problemet er selvsagt at bare tanken på å sitte på et kontor får meg til å spy, og jeg aner ikke hva annet jeg skulle gjort enn å være lærer. :nemlig:


#4

Blondie sa for siden:

All sympati, Stompa! :trøste:


#5

star sa for siden:

På samling dag 1. Vi er 11 stk.


#6

Tjorven sa for siden:

Au, au, au.

Jeg løfta på meg en kink i korsryggen på torsdag, og jeg blir ikke bedre. Jeg har lært MYE om smertelindring, bevegelse og smerte det siste halvannet døgnet. Men det er ikke særlig trivelig lærdom.

I dag håper jeg at jeg kommer meg ut døra. Egentlig skal jeg jobbe på toppseriekamp, men jeg skjønner ikke helt hvordan det skal skje. (Selv om det å stå og gå er det som gjør minst vondt.)


#7

star sa for siden:

Har du ikke vært hos lege eller kiropraktor, Tjorven?


#8

Tjorven sa for siden:

Stompa: det «å sitte på kontor» er slett ikke så ensformig som en del tror. Jeg synes jobben min er utrolig spennende og jeg har masse sosial omgang med folk, selv om det definitivt er en kontorjobb. Tidligere hadde vi faktisk to lærere hos oss; i ganske like jobber som jeg har i dag.


#9

Pøblis sa for siden:

Jeg har også kontorjobb, og det er virkelig ikke kjedelig. Jobber som rådgiver innenfor mitt fagfelt og har spennende og interessante oppgaver på høyt nivå. Jeg liker å skrive, da. det er nok en forutsetning for å like slik.


#10

star sa for siden:

Sitter med ullgenser og ulljakke og fryser. :sukk:


#11

millact sa for siden:

Kontorjobb her også; ingen dager er like, varierte oppgaver og noe reising. Kunne ikke tenkt meg noe annet.

Sov til 12! Men - vært i Rotterdam og hatt to netter hvor jeg måtte opp før 04 for å rekke fly, så trengte det nok.

Dagens plan er å rydde litt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.