Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Ferdig oppdatert på mail og dagens første kopp med te drukket. Snart på tide å komme seg ut på joggetur.

Planlegger noen timer fri etter lunsj for å få gjort unna noen ærend. I ettermiddag/kveld blir det avgårde med hesten på Pay & Jump.


#3

Blå sa for siden:

God morgen

Forsøk på en effektiv kontordag mellom to halve hjemmekontordager. Rolig kontorlandskap og kaffe i koppen er i hvert fall en god start


#4

star sa for siden:

På vei til legekontoret igjen. Bare blodprøver i dag. Gåtur i i svære våte snøfiller.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg startet dagen hos kiropraktor. Jeg er VELDIG mye bedre nå enn jeg var i helgen, og han er nå helt sikker på at smertene er muskulært og ikke prolaps. Det er jeg godt fornøyd med, men det gjør fremdeles vondt. Men nå er det mer i kategorien "ubehagelig" og ikke "hylende smerte" slik det var i helgen.

Jeg har vært tre dager i Gøteborg (ja, med vond rygg). Det har vært veldig fint, og selv om det var jobb, så føltes det som en liten pause. Jeg har en snodig sammensatt gjeng av kolleger, men enda så forskjellige vi er, så har vi det veldig ålreit sammen. Vi bodde i tillegg på et hotell hvor jeg har bodd mange ganger før, og dermed sov jeg godt begge nettene. (Jeg er ofte dårlig til å sove godt første natt på hotell.)


#6

Toffskij sa for siden:

Jeg prøver stillerommet på UB i dag. Hvilket vidunderlig sted! Behagelig varmt (i motsetning til den temmelig kalde hovedlesesalen) og absolutt tyst. Såpass at man synes man bråker når man plugger inn datamaskinen, lzm. :hjerter:


#7

star sa for siden:

Må være den mest ubehagelige blodprøven jeg har tatt og jeg har gode årer. Men alle skal jo begynne et sted.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg er på jobb og kaster i meg lunsj nå. Snart skal jeg til min ukentlige kiropraktortime, en svært etterlengtet sådan. Hofte og korsrygg sliter.


#9

Nenne sa for siden:

Jeg henger på hjemmekontor i dag. Storebror fikk en kraftig forkjølelse i midten av forrige uke, så tok mannen over stafettpinnen i helgen og inn i denne uka og nå lurer jeg på om det er min tur. Jeg bare henger.


#10

Syrinx sa for siden:

Dette er slikt som folk flest har på stell, men eg har rydda og vaska stova i dag. Ikkje heile og alt, men ganske mykje. (Vi har ikkje så stor stove altså, men mykje rot og skit.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.