Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg skulle egentlig på en legetime i dag ... som jeg bestilte i starten av august. Men i dag er legen min syk, så det må visst vente enda noen uker. :sukk: Ja, ja. Dette var ikke angående den kranglete ryggen, så det er ikke egentlig så prekært, men det var jo en grunn til at timen ble bestilt.

Knerten skal spille kvalifiseringsmesterskap til NM i volleyball for videregående skoler i dag. Han har aldri spilt på noe ordentlig volleyballag, men da han begynte på vgs så var dette noe han virkelig ville være med på. Og sånn ble det. (Han skal spille på lag med et annet FP-barn, og det synes jo jeg er litt morsomt.)


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen. På plass på kontoret, tror ikke det er noen møter i dag, men bør vel sjekke kalenderen for det har jeg ikke gjort enda. Ikke så store planer for helga, mulig jeg drar på en forsinket halloweenfest i morgen, men er ikke helt sikker enda.


#4

tink sa for siden:

God morgen, har spist hotellfrokost og pakker meg sammen før bussen henter oss til den siste ekskursjonen her i Bilbao. I kveld går turen nordover og mot fest for søster. Sove kan jeg gjøre på flyet.


#5

Mex sa for siden:

God morgen

Æsj, kjedelig med en utsatt legetime, Tjorven.
Vi reiser på hytta denne helgen, men på søndag må vi tidlig hjem for da har vi invitert til familiebursdag. Litt hektisk, men håper at vi klarer å lande litt på hytta likevel. :)


#6

Nenne sa for siden:

Hjemmekontor i dag også. Det er en blandet fornøyelse, for vi sliter litt med nettet her. Telenor vil sende et nytt modem, men det tar jo et par dager. Jeg trenger kosebukse og tøfler i dag, så det er helt uaktuelt å kle ordentlig på seg og kjøre til kontoret. Telefon-hotspot it is!


#7

star sa for siden:

Skal prøve å lese litt fag.


#8

Blå sa for siden:

Hjemmekontor her også.

Jeg har fremdeles noenlunde rolige dager, så skal avspasere fra kl. 12. Da skal jeg til byen og gjøre noen ærend og så skal jeg hente fredagspakke fra Colonialen og gjøre i stand til hyggelig fredagskveld for mannen og meg


#9

Eia sa for siden:

God formiddag. Kollega nede med influensa (kan være meg som er smittekilde ... :sparke: ), så ut i produksjonen med meg!

I helga blir det tur til småbruket for mannen, yngste, en kompis og meg. Eldste jobber, som vanlig. Blir fint, og kanskje en første skitur for sesongen?


#10

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg er på plass på biblioteket, og sitter klar til å bestille bord på Kirby Café i Tokyo, som Nintendo-fraksjonen i familien mener vi absolutt må når vi først drar til Japan i juleferien. Det er ikke bare-bare, skal jeg si dere, det er like populært som de spiffeste Michelin-restaurantene og like vanskelig å få bord. Men jeg får gjøre en innsats når de slipper desemberbordene kl. 10.00.


#11

Toffskij sa for siden:

Hah, jeg fikk et tomannsbord, men firemannsbord var helt umulig. :knegg:


#12

Skilpadda sa for siden:

Å, det ser jo übersjarmerende ut, Toffen!

Jeg har sovet på Datterens hybel i Trondheim i natt og fått innføring i Magic: The Gathering over frokost. Nå skal jeg jobbe noen timer på gjesterommet til broren min, og i kveld er det den tradisjonelle familiemiddagen. Mamma kom i går, i likhet med meg, og mannen min kommer med foreldrene sine i ettermiddag. Svigerforeldrene til broren min er dessverre ikke i form til å delta lenger, men derimot deltar samboeren til niesen min for første gang. (Vi har hatt en slik middag hver høst - unntatt i 2020 - siden 2009, da vi feiret 70-årsdagen til faren min.)


#13

Blånn sa for siden:

Det andre FP-barnet er også klar for NM-kvalifiseringen i dag. Vi møtes på legevakta, Tjorven. :knegg:


#14

Tjorven sa for siden:

Blånn: Vet du noe mer enn meg nå? Jeg har ikke hørt noe som helst, men forventer legevakta en eller annen gang i løpet av dagen. Jeg så at de tapte første kamp med ett lusent poeng. Nå er de i gang med kamp nr 2.


#15

millact sa for siden:

Har vært på foreldresamtale for 10.klassingen i dag; han må jobbe litt hardere; da gir det resultater. Han og jeg skal jobbe med matte i helgen tenker jeg samt nynorsk.

Fysisk på jobb, men må alle ledere legge møter til andre bygg??? Lite forståelse; jeg blir matt.


#16

star sa for siden:

Hadde min vært med der, Tjorven og Blånn, så kunne vi sikkert møttes alle 3 på legevakta. :knegg:

Har lest noe og vært litt rengjører/rydder. Og så er jeg irritert over at 1 av 3 har kommet for å hente det de skulle. Har satt det utenfor så de skal bare plukke opp. :mumle:


#17

Nenne sa for siden:

Vi har hatt snekker her i går og i dag og har fått byttet to av vinduene i kjellerstua som vi mistenker var årsaken til at det var kaldt der og så har vi fått lagt ekstra isolasjonsmatter på loftet. Nå tenker jeg det skal bli godt og varmt her!


#18

Blondie sa for siden:

Jeg er på jobb og sitter nede for første gang i dag. Jeg følger en elev til helsesykepleier og venter på gangen. Det er veldig fint og gøy på ny jobb, men krevende og hektisk. Blir bra med en rolig helg snart.


#19

Blånn sa for siden:

Tjorven: hvor ser du kampene? Jeg hører jo ingenting.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.