Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Hondacrv sa for siden:

Ojsann, først. Eg får ikkje sove lenge npr eg er sjuk. Så eg våkna åtte. Juhu. Heldigvis har eg to dagar til der det ikkje skjer noko, så eg håpar at eg snart merker bedring. Det blir mye tv i dag. Men det er jo søndag, så det er greit. Ha ein fin dag, alle!


#3

Dali sa for siden:

Morn, kaffe og bok i sofaen. Etter hvert ut og nyte sola i form av å møkke paddocken til hesten. :knegg:


#4

Blondie sa for siden:

Jeg ligger fortsatt på sofaen, det har jeg gjort siden fredag ettermiddag stort sett. Avbrutt av noen korte netter i senga, men søvn er visst oppskrytt.

Planen er å orke en tur til min gamle mor i dag og kanskje en tur på graven til pappa. Ungen og jeg har gjort stas på hennes bonusfar i dag og nå baker hun kake. :hjerter:


#5

star sa for siden:

Oppe og under ullteppet i sofaen, men fryser likevel. 2 par ullsokker, tykk bukse, ullgenser og fleecejakke (tynn). :gal:
Må lese og så baker vi sikkert boller.


#6

Syrinx sa for siden:

Farsdag, så far i huset vaskar og legg saman klé. Det blir god middag og understeikt brownies seinare i dag da, samt noko luksuslakris- og marsipan i gåve.

Hvis eg får ånda så skal eg hive på ei rundstykkedeig no snart. Det vil i så fall føre til god stemning i heimen, så ei god investering sånn sett.


#7

millact sa for siden:

Jeg har hatt min første tur ute på krykker nå etter at støvelen kom av, så nå er det sofa en stund. Håper ungdommene vil kjøre og tenne lys på graven til faren sin.


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Nettopp levert inn fordjupningsoppgåva mi. :skremt: Og dermed er eg nesten ferdig med heile studiet. Min sylferske 18 åring er på vei tilbake til Noreg. Får dessverre ikkje sett ho i dag, men neste helg kan eg endeleg få klemme på ho og feire ho. Resten av dagen går nok med til å lese meg litt opp på pensum til eksamensoppgåva mi (mitt andre studie) og litt feiring av pappaen min.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.