Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaring med Mill eller andre WiFi-ovner?

#1

IzziCreo sa for siden:

Vi har noen Mill ovner på hytta med WiFi, samt noen WiFi-sockets. Vi har hatt endel trøbbel med de, og nå har den ene panelovnen bestemt seg for ikke å funke sånn over natten. Kun under 2 år gammel, men vi finner ikke kvitteringen... Har kanskje ikke noe å si?

Uansett, spørsmålet er om vi skal rett og slett bytte merke. Mill har vært ute i hardt vær lenge. Veldig gode på design, men mye trøbbel både med app og drift.

Ser Adax har, og helt sikkert andre også. Noen med anbefalinger eller avbefalinger? Må ha appstyring og pent, minimalstisk design med rette kanter.


#2

Adrienne sa for siden:

Jeg har vært veldig fornøyd med de vi har hatt helt frem til nå i det siste. De har gjort noen endringer i systemene sine, og det har gjort at jeg ikke får koblet ovnene på nett igjen og de har dermed gått fra å være smarte til å være helt stapp teite, og det er jo helt mot sin hensikt. :mumle:


#3

Input sa for siden:

Vi har vært superfornøyd med vår Mill. Aldri opplevd noe trøbbel med den, og det er så digg å kunne fjernstyre varmen. Barna har Adax på rommene sine, vi er fornøyde med de også.


#4

Tallulah sa for siden:

Vi får ikke vår på nett. Og i en periode fikk vi heller ikke endret innstillingene manuelt heller. Vi greide å omstarte den, så nå funker den som en dum ovn vi ikke kan programmere.


#5

Adrienne sa for siden:

Akkurat det samme som skjedde her. Altså, bedre med en dum ovn enn en man ikke kan styre manuelt engang, men :gaah: :gaah:


#6

Malama sa for siden:

Vår adax lager ikke varme lenger. Den er ikke gammel, og jeg vet ikke om det er den elektriske hjernen, aka termostaten, som er gåen eller om det er varmeelementet. Jeg får den slett ikke på nett, og jeg får ikke varme ut av den.


#7

IzziCreo sa for siden:

Herlig! Det er så dumt med duppeditter som ikke funker over tid. Vi har disse duppedittene på hytta, og det er et poeng at de er appstyrte. De må faktisk være pålitelige, så ikke temperaturen på hytta går under 10 grader. Æsj, altså. Jeg vil ikke ha varmepumpe. Orker ikke oppvarming med lyd. Jeg vil ha det stille på hytta :nemlig:


#8

Wix sa for siden:

Jeg kan bidra med dårlig erfaring med mill. Bare tull med app og nett.


#9

IzziCreo sa for siden:

Izzi-mannen klikket seg inn på Mill sin FB side. En opplevelse forråsiresånn :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.