Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken type tøfler ønsker ungdommer seg nå for tiden?

#1

Pelen sa for siden:

20-årig gutt ønsker seg koselige og varme tøfler til jul. Han har tidligere aldri pleid å bruke tøfler, men skjønner at det kan være deilig nå (når han betaler strømmen selv :humre: ) Hvilken type tøfler er det ungdommen ønsker seg nå til dags?



#3

LaBanga sa for siden:

Ser hvertfall at sønnen min, som alltid har vært veldig motebevisst, har fått seg klassiske saueskinnstøfler med pels inni. De er jo også de varmeste.


#4

Shun sa for siden:

Jeg vet ikke om ungdommen har sterke meninger om dette, men jeg har ved flere anledninger sagt at ulltøflene Tova slippers er det beste kjøpet jeg har gjort det siste året.
Jeg fant mine på tilbud til halv pris, og det er greit å ikke kjøpe for store i størrelsen, for de utvider seg litt etterhvert.


#5

My sa for siden:

Hva tenåringer flest ønsker seg vet jeg selvsagt ikke, men mine tenåringer fikk saueskinnstøfler til jul i fjor, som alle tre har brukt mye. Jentene fikk (der den ene av dem faktisk oppga at det var akkurat slike hun ønsket seg) slike:

Guttungen fikk slike.

Guttungen (16) er ikke spesielt motebevisst, men det som var viktig for han var at den skulle være helt "flat" bak, det vil si ingen liten kant opp bak hælen, for det får han til å gå fra konseptet (av en eller annen grunn). Det utelukket disse fra Sorel, som ellers er mannens favoritt.


#6

Nenne sa for siden:

Tøfler som Shun og My deler er dem Storesøster hadde på sin juleønskeliste også. Så de er helt klart innafor.


#7

Karamell sa for siden:

Jeg tror at det som evt ville fungert best her, for en ung mann, er slike som sitter på foten som en sokk. Lett å krype opp sengen med PC-en med slike på. F.eks i denne stilen:
ullnorge.no/products/skinntofler-i-lammeskinn-lysegra-2-par-999-kr-gratis-frakt?variant=45317564924072&currency=NOK&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad=1&gclid=CjwKCAiA0syqBhBxEiwAeNx9N1G65e0MKzg_A5HKfDA0SOhwq66qPrJhLnQt7jvhnUL23HcCIWyuCBoCVhMQAvD_BwE


#8

veobra sa for siden:

Hos oss er det den øverste typen My har lagt inn bilde av som er tingen.



#10

My sa for siden:

Gutter eller jenter? (Pelen skal ha til gutt)



#13

Miss Norway sa for siden:

Jentene er koko ville etter Uggs Tasman ja…




#16

Nera sa for siden:

Jeg får opp masse reklame fra The Cozy Sheep, og ifølge 14-åringen er de godkjent.


#17

Pelen sa for siden:

Det var kun to par igjen på Zalando, en i riktig størrelse (44) og en i gigantisk størrelse så da føk jeg av gårde en bestilling (med et skjørt til meg). :humre: Dyre, men de kan han nok bruke i mange år.

Takk for god hjelp! :blomst:


#18

Tussa sa for siden:

Da blir han nok glad!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.