Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pysjamas og ungdomspysjamas (eller pysjbukser) til ungdom

#1

Polyanna sa for siden:

Tenkte de skulle få som kalendergave. Er det noe som "gjelder" for tiden? Hot, not?

(To digre mannfolk og ei lita frøken)


#2

My sa for siden:

Rutete flanell til mannfolka i alle fall, opplever at de på HM er lengst i bena. Cubus blir for kort for han min som er nærmere 190 lang. Den lille frøkna kan sikkert få det samme, men på frøkenfronten er det jo mye å velge mellom, avhengig av hvilken type man er. Elegant sateng, gøyal full jul, myk flanell ... en av mine ungjenter (yngre enn frøkna di, jevngammel med din yngste lange slamp) får for eksempel råååsa julepysj med juleenhjørninger fra Silly Santa. Fordi det er slik hun er. :nemlig: Mens storesøster får en mer klassisk sak fra Match (kjøpt på tilbud av tilbud, fra i fjor, og kostet MYE mindre enn ordinær pris). De begge har rutete flanellpysjbukser fra før, og de brukes mye.


#3

millact sa for siden:

Begge mine på 18 og 15 har flanell fra Cubus, begge liker de godt.


#4

Nextlife sa for siden:

Coop har medlemstilbud på Bulapysjbukse nå, jeg kjøpte noen og de er veldig myke og gode.


#5

Adrienne sa for siden:

Prøvde å få spionen min til å finne ut hva mellomste kunne tenke seg, men "aner ikke" var alt jeg fikk ut av henne. Jeg vet at min ville valgt en eller annen form for satengpysj, men jeg tror ikke du kan ta for gitt at din ønsker det samme. De har litt divergerende interesser de to. :knegg:


#6

Elise sa for siden:

Min 16-årige datter kjøpte seg ny rutete flanell her om dagen. (Så ble hun syk og hadde den på kontinuerlig i tre-fire døgn, dag som natt. En av de dagene snakket de om akkurat det på lindmo-podden, det å ikke skifte klær fra dag til natt eller omvendt. :knegg: #digresjon)


#7

Magnolia sa for siden:

16-årig sønn sier rutete flanell her også. Han ville kjøpe matchende sett til seg og kjæresten - han hadde mest lyst på Bjørn Borg, men lommeboken avgjorde at det til slutt ble Cubus.


#8

Tjorven sa for siden:

Begge mine går for rutete flanell. :nemlig:


#9

Mex sa for siden:

Mine gutter (i grunn alle 3 ink han voksne) vil ha rutete flanell.
Minstemann har en fra HM, den liker han veldig godt, men han ønsker seg en med lommer. Så jeg leter etter rutete flanell med lommer.


#10

Mex sa for siden:

Har disse lommer?
#13

GinaK sa for siden:

Bra tips. :)
Men synes den fra Bula så litt feminin ut.. funker den til gutter?:)


#14

Malama sa for siden:

Rutete flanell er åpenbart tingen ja, alle mine tre får fra Cubus til jul, planen er at får av sin oldemor i julegave (jeg har fått penger via pappa for å kjøpe gaver til oss alle fem fra henne.)


#15

millact sa for siden:

Cubus har 30% i dag.


#16

Fersken sa for siden:

Min 16-åring (jente) ville IKKE ha rutete flanell i fjor, men heller en tynn bomullsgreie fra HM med tynne striper. Skal bli spennende å se hva hun kan tenke seg i år. Begge mine har fått det som morgengave julaften som en del av julestrømpen i mange år.

13-åringen har så lange bein og er smal, så der må vi på jakt. Cubus sine bli alt for vide om de skal være lange nok i beina.


#17

My sa for siden:

HM sine er lengre Fersken.


#18

Chablis sa for siden:

Vi kjøpte bula på sport outlet i dag, synes ikke den var feminin i det hele tatt.


#19

Fersken sa for siden:

Takk, da vet jeg hvor jeg skal lete. Det er på voksenavdelingen?


#20

My sa for siden:

Ja, var dem jeg tenkte på.

#21

Adrienne sa for siden:

De eneste pysjbuksene til gutt/mann jeg har funnet som er smale og lange nok til min (194 cm) høye ungdom er fra Match. I fjor kjøpte jeg først en før jul og så en på salget etter jul og de har holdt seg utrolig bra til tross for veldig mye bruk.


#22

Anda sa for siden:

Mine også. Men i år har Knøtto begynte å jobbe og tjene ordentlige penger, så hun handlet seg en ny en i går. Det er sååå dårlig gjort, for hva skal nissen finne på til julaften morgen da? :mumle:


#23

Palmen sa for siden:

Så koselig at så mange av oss har julepysj som tradisjon! Jeg har kjøpt Cubus til gjengen min i år igjen, det er de vi har vært mest fornøyd med av de vi har hatt.


#24

Tjorven sa for siden:

Trenger de ny pysj hvert år når de er ferdig utvokst?


#25

Nextlife sa for siden:

Jeg er ferdig utvokst.:nemlig: men sliter ca. 1 pysjbukse i året.
Mange bruker jo pysjbukse som kosebukse, slækkebukse, hyggebukse og loffebukse, og da slites den.


#26

Tjorven sa for siden:

Ja, da skjønner jeg at det er logisk å kjøpe ny.

Jeg eier ikke kosebukse (egentlig ingen andre bukser utover de jeg trener i), så jeg aner ikke hvor mye jeg ville slitt dem. Ungene sliter ikke ut kosebukser på et år, på langt nær. Men jeg mistenker at vi vasker klær en del sjeldnere enn gjennomsnittet.


#27

Palmen sa for siden:

Det er to år siden sist mine fikk, i fjor var jeg for sent ute. :sukk: Og før det var de i voksealderen. Så for å svare på spørsmålet ditt: aner ikke.


#28

Malama sa for siden:

Mine unger er også i vokse-alderen. Yngste kan arve litt, men en ny pysj får de til jul av min bestemor (jeg får penger for å ordne)


#29

Chablis sa for siden:

Nå har de fått inn Kari traa pysjbukse på sort outlet til 295, kjøpte til meg selv. Finnes i rosa og grønn


#30

Chablis sa for siden:

Kommer vel an på hvor mye de brukes, min bruker sin mye og har vel kjøpt to stk i år.


#31

My sa for siden:

Jeg er som deg, eier verken kosebukser eller pysjbukser (mange andre bukser da), og bruker det aldri.

Når det gjelder ungdommene og akkurat de flanellbuksene, så sliter de dem ut, det blir hull, de går opp i sømmene m.m. Er nok ikke den beste kvaliteten, jeg har kjøpt på Cubus tidligere. Men har variert litt hva de har fått. Jentene har også fått blanke satengpysjer, i fjor fikk eldste en lang flanell nattskjorte, med shorts og lange kosesokker til (da hadde hun pysjbukse fra før), yngstejenta fikk en velourbukse med en liten topp til et år (Cubus-"juicybukse"), så av og til har de fått sånt som er mer kosebukser. Guttungen har vokst som et uvær helt til nå, og det er først siste året han har stabilisert seg. Så han har vokst ut av dem, og den siste har altså gått opp i liminga (han bruker den veldig mye). Så nå trenger han faktisk ny. Men han får alltid bare en vanlig, ensfarga t-skjorte til, i en matchende farge, som han kan bruke ellers. Han er veldig varm av seg, og pysjgenser eller -skjorte har han ikke bruk for. Den de får til jul er den eneste pysjen de får, og det gjør jo heller ikke noe om de har mer enn en. Men regner selvsagt med at konseptet vil utgå etterhvert som de blir voksne.


#32

Adrienne sa for siden:

Stilte mine det samme spørsmålet og fikk et rungende JA!!! tilbake. :knegg:


#33

Polyanna sa for siden:

Sort outlet? :blond:


#34

Plingo sa for siden:

Mangler sikkert en P, Sports Outlet.


#35

Taien sa for siden:

Mine får ny pysj hver lillejulaften som kalendergave. Det er noe de ønsker seg og gleder seg til. I år får de julepysj fra Obs. Ellers er flanellspysj fra Cubus ofte kjøpt.


#36

millact sa for siden:

Ikke mine to. De brukes i mange år.


#37

Lavender sa for siden:

Leste tips om buksen fra Match til lange menn, har noen funnet damebukse lang? Skal helst nå til ankelkulen hvis bruker er 182 cm.


#38

Chablis sa for siden:

Sport outlet


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.