Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken airfryer har du?

#1

Karamell sa for siden:

Er du fornøyd og hvorfor?
Hva bruker du den til?

("Trenger" vi det?)


#2

Molly sa for siden:

Jeg har Philips XXL. Jeg er godt fornøyd med den, men har ikke noe å sammenlikne med. Den brukes stort sett daglig, til rundstykker, ostesmørbrød, varme middagsrester og lage middag.


#3

Kaija sa for siden:

Kjøpte i dag på Rusta, så vet ikke om den er bra nok eller ikk. Følger med her.


#4

Millen sa for siden:

Vi har ikke, men jeg vurderer daglig. Så henger for tips.


#5

Katinka sa for siden:

Cosori premium.
Varmer opp rundstykker, pizza fra i går blir som ny, lager ostesmørbrød, tilbereder småpotet, søtpotet, helstekt kylling (blir supergod). Har til gode å lage omelett, men har sett at det blir veldig bra. God investering.


#6

Señora sa for siden:

Har OBH Nordica med grill, steamer og airfryer. Kjøpte den på kjempetilbud.
Bruker den til oppvarming, grille pølse, toast, pizzaoppvarming, kyllinglår/vinger. Bruksområdet kunne nok vært større, men alt i alt veldig fornøyd. Det er en liten varmluftsovn som bruker mindre energi enn stekeovnen. Så alt man kan lage i stekeovnen kan lages i airfryer. Savner den når vi er på f.eks. hytteturer. Hadde den med på campingtur i sommer. Helt genialt å ha da det var iskaldt og regnet.


#7

venla sa for siden:

Cosori dual blaze.
Veldig kjekt at det er stor plass i den og at varmen kommer fra både over og under. Bruker den daglig. Har ikke mikro. Både til oppvarming og matlaging. Feks kylling og fisk blir veldig mye bedre i airfryer enn stekeovn. Tar den med meg til spikerteltet når jeg er der, og der har jeg lagd alt fra lammestek til kake.


#8

Madicken sa for siden:

Cosori Premium. Den er bra, og brukes en del, men jeg angrer litt på at vi ikke heller gikk for den større varianten (Cosori Dual Blaze).


#9

Fluke sa for siden:

Cosori Premium.
Brukes mer eller mindre daglig til varme rundstykker/brød, steke små pizza, lage pommes frites (mest av søtpotet), kyllingvinger, helsteke entrecote, lage crispy duck, steke kyllingfilet (fylt med ost, surret med bacon), steke laksefileter, "steke" rotfrukter osv osv ... Vi bruker den nok sånn ca til alt vi ville brukt stekeovn til - så lenge porsjonene ikke skal være så store (men det går for eksempel 4 kyllingfileter inni den)


#10

Fluke sa for siden:

Vi hadde vår med oss da vi reiste på teltferie. :nikker: Helt genialt å kunne ha med egen liten stekeovn liksom.


#11

Lille meg sa for siden:

Uansett hva du ser deg ut, så vil jeg på det sterkeste anbefale en airfryer som fungerer som en liten varmluftstekeovn, og dermed har flere hyller/brett du kan varme mat på. Denne her mener jeg har fått gode anmeldelser tidligere, og er nå på tilbud til 1400. Jeg vurderer å kjøpe en selv, faktisk! Jeg har nesten sluttet å bruke den vanlige stekeovnen. Nå er det kun airfryeren som brukes.


#12

Lille meg sa for siden:

Vi har denne her hjemme. Den har blitt brukt fryktelig mye, og burde rengjøres mer. :sparke: Er misfornøyd med den roterende trådkurven som føler med. Lokket sitter ikke godt på, og gjør det vanskelig å få tatt den ut, uten å søle pommes frites utover. Det er mulig vår har en feil? Ellers er vi godt fornøyd.

Jeg ser ikke helt poenget med de programmerte innstillingene. Vi setter på temperatur og tid, og ferdig med det.

Vi har denne her på hytta. Den ble kjøpt litt i hyrten og styrten fordi det var et så godt tilbud (850 kroner). Den endte opp med å redde julemiddagen. Litt usikker på hvorfor den står omtalt som "varmluftsfrityrkoker".

Og som jeg også sa i den andre airfryer-tråden:

www.youtube.com/watch?v=MOb8Y9QqONE&ab_channel=22Minutes


#13

IzziCreo sa for siden:

Vi har Phillips XXL hjemme og Cosori Dual Blaze på hytta. Nå er XXL'en noen år gammel, så de har sikkert oppdatert den, men jeg vil anbefale Dual Blaze. Mye enklere rengjøring samt at den steker både under og over.

Vi bruker den til alt. Eller nei, vi steker ikke aspargesbønner i den. De blir helt snodige.#15

Karamell sa for siden:

Da har jeg bestilt denne med tilbehørspakke.


#16

Tjorven sa for siden:

Vi har Phillips XXL, men hvis jeg skulle kjøpt en ny, så hadde jeg gårr for en Cosori dual blaze (som jeg nå ser at du har gjort).

Jeg innbiller meg at den har plass til mer og at den er enklere å rengjøre.

Vi bruker vår en god del, men ikke nok til at den har fått fast plass på kjøkkenbenken (vi har litt begrenset med benkplass).


#17

Karamell sa for siden:

Vi har ekstremt lite benkeplass, så lite at vi ikke kan ha kaffetrakteren fremme når vi har Nespressomaskinen der (det er den vi bruker mest siden jeg oftest er alene hjemme hele dagen). N¨å er jeg redd vannkoken må bort, egentlig brødristeren også, men den bruker den eldste sønnen daglig, men om han går over til airfyer, må den også bort (og det er heller ikke skapplass). Det er derfor vi ikke har hatt airfryer tidligere, tross mye mas fra husets eldste unge mann.


#18

Tjorven sa for siden:

Vi rydder brødristeren på og av benken flere ganger hver dag. :nemlig:


#19

Malama sa for siden:

Vi har en Phillips som vel er fa året før XXL kom, så den er litt liten for en familie på 5, men den funker. Brukes jevnlig og om jeg får gjennomslag for tilhenger på teltferie neste sommer så er det mulig den blir med. Genialt til å varme alt mulig i, selv om den som sagt egentlig er litt liten for oss


#20

Karamell sa for siden:

Ja, en da må noe fra skapet ryke i kjelleren. Toastjernet f.eks.


#21

Milfrid sa for siden:

Jeg er overhode ikke lett å påvirke så det er på ingen måte på grunn av denne tråden at jeg plutselig har en sånn på kjøkkenet. :p Visstnok på tide i følge Poden. Den var på tilbud på Kitchen.

Så får vi se om den blir like mye brukt som folk sier.


#22

Elise sa for siden:

Vi har kyvol. Vi har ikke blir helt frelst, så den brukes ikke så ofte. Nå bruker vi den egentlig bare når vi ellers kunne brukt stekeovnen til noe som ikke griser (lager oppvask). Det eneste jeg kommer på nå er halvstekte baguetter og nanbrød.


#23

venla sa for siden:

Håper du blir fornøyd.
Yngste bruker den forøvrig som brødrister og siden jeg ikke har det. Blir ikke like bra, men tint og tørr på sidene.


#24

~TM~ sa for siden:

Jeg skjønner ikke forskjellen på å bruke en airfryer og stekovnens varmluft-funksjon…


#25

IzziCreo sa for siden:

Du må rett og slett smake det. Det er klar forskjell synes jeg.


#26

Millen sa for siden:

Her i huset har vel jeg mer lyst på airfryer enn mannen + atvi egentlig ikke har plass. Derimot ønsker jeg meg rotter på kjøkkenet så jeg får nytt kjøkken... (masse rotter vi bor).


#27

Elise sa for siden:

Jeg tenker det er det samme,men i mye mindre skala.


#28

Che sa for siden:

Vi har og Cosori. Den er bra, men jeg er på ingen måte helfrelst. For meg er det i bunn og grunn en liten varmluftsovn :sparke: - men vi bruker den en del-den blir raskt varm.Vi har den på benken. Har vi ikke hatt den der, har den nok blitt brukt lite.


#29

Malama sa for siden:

Den er mindre, så det går raskere, og bruker mindre strøm. Den er lett å ta med seg. Og jeg synes frossen pommes frites blir mye bedre der, og hjemmelaget er jo enda bedre.


#30

Fluke sa for siden:

Det går fortere og bruker mye mindre strøm.


#31

Molly sa for siden:

Og i tillegg sirkulerer luften bedre, slik at du får mer crispy mat enn i stekeovnen.


#32

Chablis sa for siden:

Vi har kyvol og er veldig fornøyd.


#33

meisje sa for siden:

Dette vil sikkert også være avhengig av kvaliteten på varmluftsfunksjonen på den enkelte stekeovn, jeg opplevde iallefall veldig stor forskjell på min gamle og nye stekeovn her. Og står imot å kjøpe airfryer hjemme, selv om vi brukte den mye da vi var på ferie i sommer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.