Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nett sofa som ikke er for lang

#1

Hyacinth sa for siden:

Sofaen vi hadde sett oss ut viser seg å være i bredeste laget. Vi trenger en sofa som skal stå inntil en endevegg i en litt lang og relativt smal del av stua. Veggen er drøye 3 m meter bred, men ddt er vindu på den ene siden og en skyvedør til en bod på den andre siden. Vi trenger litt plass til å komme inn i den boden, men har valgt skyvedør spesielt for å unngå å krasje døra i møblene.

Googlet litt og kom over en sofa fra Fagmøbler.

fagmobler.no/rom/stue/sofa/3-seter-sofa/TR8197

Men jeg har ikke hørt om denne butikken, og jeg lurer på hvordan møblene derfra er i kvaliteten.

Har lyst på en litt nett sofa, gjerne på bein, men det er ikke et must. Den må gjerne være litt lys i stoffet. Jeg ønsker at den skal oppleves romslig å sitte i, men den må likevel ikke være altfor bred.

Noen tips?

(Vi skal ha en litt kraftigere modulsofa i en annen del av stua. Derfor ønsket om en litt nettere stil i denne delen.)


#2

Charlie sa for siden:

Fagmøbler tror jeg er bra? Oppfatter det som klassisk møbelbutikk for voksne folk.


#3

-ea- sa for siden:

Fagmøbler er en kjedebutikk på linje med Bohus og Møbelringen, etter min oppfatning. Ikke noe galt med dem.


#4

Milfrid sa for siden:

Jeg kan tipse om at vi fikk supergod service og råd da vi var på Møbelringen på Amfi Madla i dag. Aner ikke om de har små, nette sofaer der (vi så på sofabord og spisestuesofa), men det blir definitivt der vi handler. Fikk servert kaffe og fikk med oss stoffprøver og treprøver hjem og beskjed om å ta med sofaputer og parkettprøve så vi kunne se hva som passer best mht teppe. Var på Skeidar og Bobus også, og der var det ingen som snakket til oss en gang. De har jo ofte mer enn det som står i butikken, og mye kan tilpasses. Sofaen vi så på kom i type 300 ulike stoff og farger, ulike lengder og tre unike armlener (og to ulike høyder på beina, vanlig sofa og spisestuesofa)


#5

Fersken sa for siden:

Fagmøbler har butikk bak/ved siden av Leos Lekeland på Forus. Jeg synes de kan ligne Skeidar i kvalitet.


#6

Hyacinth sa for siden:

Takk for svar! Da er Fagmøbler helt flott! :)

Milfrid: Vi var også på Møbelringen på Madla i dag! Rett før kl 13. Vi var først på Møbelringen på Forus, men der ble vi ignorert til tross for lite folk og forsøk på å ta kontakt. Sløvt.

Bohus Forus har vært så ekstremt hjelpsomme mot oss fleee ganger denne uka, jeg sendte faktisk en mail og takket. Helt eksepsjonelt god service.

På Madla fikk vi forresten også god hjelp, låne stoffprøver og tilbud om kaffe. :)


#7

annemede sa for siden:

Vi haf sofa fra fagmøbler, kjøpt i 2006, sittet myyye i, ikke utslitt - dessverre, for jeg har ikke lystctiø å bytte en velfungerende helt ok sofa.#9

Hyacinth sa for siden:

Ja, enig.

Bohus har også mange fine, ser jeg på nettet. Og vi har fått ekstremt god service der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.