Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

celebelen sa for siden:

Rolig start, men skal stå på julemarked senere i dag. Det er hyggelig, men jeg kjenner at det egentlig blir for mye stillesitting og ståing. Håper på mye folk og mye salg, penger tar som kjent mindre plass i huset enn ting :knegg:


#3

Martis sa for siden:

Lykke til Celebelen!

Kaffe og fyre i peisen, det er steinkaldt ute og hunden bryr seg ikke det minste om at jeg fryser. :knegg: Rydding av hus og kanskje litt online julegave shopping i dag, mye som må sendes til utlandet i år.


#4

millact sa for siden:

Det pøsregner her, men bedre enn snø. Ingen store planer i dag.


#5

star sa for siden:

Lykke til, Celebelen!

Må skrive ferdig søknad og lese fag. Strakk noe i nakken i sted og nå kommer hodepina snikende. :gaah:


#6

Blondie sa for siden:

Jeg ligger fremdeles på sofaen, håper på kjapp bedring før jobb i morgen.


#7

Heilo sa for siden:

Lykke til på marked Celebelen! Tenk på alle du gleder med at de får kjøpt julegaver, som så gleder andre igjen. :hjerter:

Jeg har vært ute på verandaen og sagt farvel til sola - det kan hende jeg får et gløtt eller to til av den i år men det er langt det sikkert. I samme omgang måtte jeg måke av 15 kvadrat med snø - vi har fått over 40 cm snø allerede i vinter og det merkes. Nå går det an å henge opp julelysene i alle fall.


#8

millact sa for siden:

Regnet gikk over til lett snø/sludd; ser litt surt ut rett og slett. Rydder og vasker klær. Kanskje bestille noen julegaver på nett?


#9

Frøy sa for siden:

Skikkelig surt ute og jeg fester tråder på en genser som er ferdig. Så skal jeg snart tenke på å finne frem kofferten, for i morgen forlater jeg dette kalde fæle og stikker til Spania i 12 dager, hvor meldingene sier ca 20 grader hele tiden. :lykkelig:


#10

Heilo sa for siden:

Rettelse: Vi har fått en halvmeter snø allerede. Jeg har vært og gått en skitur med tenåringen. Det er i alle fall en bedre måte å bruke den på enn å måke.


#11

Syrinx sa for siden:

Eg blir med deg, Frøy!! Plussgrader er lukka i livet, særskild når dei kjem så mange i lag som det du skal møte.

Sliten søndag her. Mann og barn var på legevakta halve dagen, det viste seg at 12-åringen med øyretrøbbel fekk feil medisin av fastlegen (som knapt såg på ungen, trur vi var inne i 2 minutt og legen sat stort sett med ryggen til) fredag, så i dag var han heilt elendig i forma stakkars. Håpar på god betring no framover.


#12

millact sa for siden:

God bedring til den syke, Syrinx! Ørebetennelse er vondt.


#13

Syrinx sa for siden:

Det vart ei voldsom runde. Betennelse, infeksjon, hull her og der. Han var øyrebarn som liten, det vart eit grundig comeback no.


#14

Millen sa for siden:

God bedring til den syke, Syrinx.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.