Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

tink sa for siden:

God morgen. Trøtte tryner og vonde halser her hjemme. Jeg holder fortet på hjemmekontoret og pisker ut den ene etter den andre.


#3

celebelen sa for siden:

Jeg pisket meg selv ut, bare for å få beskjed om at nærmeste kollega er syk og hjemme. Jeje, kom i det minste til ferdig kaffe og fikk frisk luft på veien.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg startet dagen hos kiropraktor og skal avslutte den hos fastlegen. Det er jammen bra at det bare er sånn middels travelt på jobb.

Dagens oppgave er å oversette en presentasjon fra norsk/svensk til engelsk. Jeg er litt spent på hvor mange fagbegreper jeg ikke egentlig kan på engelsk, men antar at jeg skal komme meg i mål. Det rare er at 90 % av de jeg skal presentere for snakker minst ett skandinavisk språk, men for at alle skal kunne følge med, så blir det på engelsk.

Knerten synes det er veldig pinlig når jeg snakker engelsk, for jeg har visst uttale som Jens Stoltenberg. Jeg forsøker å fortelle at Jens Stoltenberg faktisk snakker veldig bra engelsk, men der er 16-åringen IKKE enig.


#5

Blå sa for siden:

Jeg er på jobb og lurer på om det var rett sted for meg i dag. Jeg er forkjølet og har hodepine og når det nå kom en liten dump i veien så gikk jeg overraskende raskt i kjelleren.

Jeg skal være her til sånn ca lunsj, men om det ikke blir bedre så tror jeg at det blir raskt hjem og kanskje ett hjemmekontor i morgen.


#6

star sa for siden:

Kledd for trening om et par timer. Skal forsøke å lese fag før det.


#7

Frøy sa for siden:

God morgen fra flyplassen. Klarer ikke å uttrykke hvor deilig dette skal bli selv om det bare er 3 måneder siden jeg var der nede sist. Føler meg litt egoistisk som reiser fra mann og barn, men av og til trenger man bare tid for seg selv (sammen med svigers :knegg:)


#8

Dali sa for siden:

Morn fra vest. Skal fly hjem igjen i ettermiddag etter langhelg hos mor. Satser på fint flyvær og ingen forsinkelser så jeg rekker flyet videre fra Oslo. Noe som hører hjemme i såpekassetråden er kollektivtransport mellom Trondheim og Vestlandet. Dvs manglende sådan. :mumle:


#9

Tjorven sa for siden:

Dali: Oslo er en hub når det gjelder kollektivtransport i Norge. Jeg har vært mye langt nord i landet de siste månedene. Kollegaen fra Trondheimskontoret må overraskende ofte fly om Oslo når vi skal i møter nordpå.


#10

Fersken sa for siden:

Hurtigruten er det vi må forholde oss til, samt Vy-buss som nå går nesten "hele kysten". Det tar likevel mange timer uansett hva man velger.

Motivasjonen for jobb og innholdet i jobben er ikke helt på topp for tiden. Stadig nye krav og oppgaver uten tilføring av ressurser eller tid.


#11

star sa for siden:

Trening unnagjort. Rakk et kapittel før trening.


#12

Syrinx sa for siden:

Prisen å betale for halvanna veke med sjuke ungar- å gå ned for teljing sjølv. Heldigvis er veka mi tom. Ingen time hos behandlar, lege eller nokon. Må avlyse ein liten fjelltur einaste, det kan eg leve greit med.


#13

Blondie sa for siden:

Jeg er fremdeles potte forkjøla og er helt i ørska. Må på jobb likevel, men dro hjem i planleggingstiden. Nå håper jeg å finne igjen sjelen min før jeg må lage middag.


#14

Fintdethei! sa for siden:

Det er fryktelig mange som er helt sørpeforkjøla om dagen, venter bare på det selv. To i huset er nede, eller den ene har reist seg i knestående igjen. Mandagen straks overstått her, bare å surfe inn mot helg igjen…


#15

Dali sa for siden:

Det å stadig måtte innom Oslo gjør prisen og tiden brukt på reise veldig høy. Og når jeg planlegger tur til Ålesund går det ikke direktebusser og fly koster mye. Knurr


#16

Nenne sa for siden:

Jeg er på årets siste jobbreise. Onsdag kveld pakkes kofferten vekk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.