Jeg hadde antakelig i litt for mye fisk, og selv om den var godt vannet ut fra i går til i dag, og jeg har byttet vann, så er det så salt at det er søren meg ikke spiselig :mad:
Hva kan jeg gjøre for å redde elendigheten? Mener å ha hørt at poteter trekker til seg salt? Kanskje ha oppi mye mer poteter??
Pokker altså, da må jeg i butikken også, og her er det bare 6 km å kjøre for og komme dit.
Jeg helte på mer vann, og tømte av "sausen", hadde i rent vann og gjorde det samme igjen.
Til slutt hadde jeg i litt mer vann, nye tomater, tomatpure, olje og pepper, og til slutt en fløteskvett. Det ble faktisk veldig godt. Bacalaoen var jo ødelagt i og med at jeg måtte tømme av sausen eller hva jeg skal kalle det, så det ble mer som en gryterett med klippfisk.
Vel - det blir mer beskjedne mengder med fisk neste gang, og den skal vannes enda lenger/bytte vann flere ganger.
Oj, så dumt da! Det har hendt meg en gang også, men da tror jeg den lå for kort i vann. Den kan med fordel ligge to døgn også - og gjerne med litt melk. Vannet må byttes veldig ofte.
Dette var nok skikkelig vare ja, og skal nok ikke gjøre samme feil en gang til. Har laget bacalao mange ganger, men aldri opplevd dette før :(
Den skal få ligge minst 2 døgn i vann som byttes ofte - u bet!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.