Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor tidlig på kvelden tar du på nattkrem?

#1

Tjorven sa for siden:

Til å ha vokst opp i parfymeri er det oppsiktsvekkende hvor lite jeg kan om hudpleie. :knegg:

Hva er egentlig forskjell mellom dag- og nattkrem?
Og hvor tidlig på kvelden tar du på nattkrem? (F.eks. hvis du har dusjet etter trening.)


#2

Libra sa for siden:

Jeg tar på nattkrem alt fra kl fem og utover. Når jeg er ferdig med dagen og ikke skal ut noe mer, så gjennomfører jeg kveldsrutinen for huden når jeg får ånden over meg.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Har løst det enkelt ved at jeg har en krem....., dersom jeg har begge deler, så gjør jeg som Libra over, har jeg dusjet på ettermiddagen og ikke skal ut noe mer, blir det nattkrem på.


#4

Tallulah sa for siden:

Nattkrem er ofte fetere enn dagkrem, slik at fu skal slippe å være blank i ansiktet på dagen og at sminken sklir rundt. Jeg tar det på rett før jeg legger meg. Eller om jeg dusjer på kvelden en eller annen gang og ikke skal ut igjen etterpå.


#5

Storm sa for siden:

Samme her. Det blir som regel ved leggetid, men om jeg dusjer etter trening på ettermiddagen, så tar jeg det da. Men alltid etter jeg har laget middag, ser for meg stekeos osv bør renses bort.

Jeg tar kun retinolkrem på kvelden og den er ikke spesielt fet. Tenker det bare er fint om den får virke litt lengre.


#6

Blondie sa for siden:

Det er som om dere snakker gresk. :sjokk: :knegg:


#7

tink sa for siden:

:dulte: :knegg:


#8

Dragen sa for siden:

Nattkrem? :sjokk:


#9

Blå sa for siden:

Når jeg legger meg, dersom jeg husker det. Ca 3-4 kvelder i uken.


#10

liefje sa for siden:

Jeg tar på nattkrem rett før jeg legger meg etter dobbeltrens, toner, ulike serum og øyekrem. :koreanskhudpleie:


#11

Floksa sa for siden:

Helosanen ligger på nattbordet. Så det er det siste jeg gjør før jeg legger meg.
Om det teller som nattkrem vet jeg ikke :knegg:


#12

Karamell sa for siden:

Jeg har kun en type krem nå, fordi alt annet gir meg acne, og den tar jeg på meg etter jeg har renset huden for natten. Som regel rett før leggetid altså.

Det jeg har lært som er viktig, er at den kremen du bruker om natten ikke skal inneholde solfaktor. Så dersom dagkremen din inneholder solfaktor bør du bruke noe annet om natten. Om natten reparerer huden seg mest og da er det lurt med pleiende ingredienser i kremen. Retinol og andrer syrer er fint, Niacinamid er også bra. Glycolsyre og hyaluronic acid er også bra saker. :knegg: :gresk?:

Men ja, huden må få puste uten solkrem. Solfaktor tar også mye "plass" i en krem, så da er det mindre plass til pleiende godsaker.


#13

Bloppy sa for siden:

Hvis nattkremen inneholder retinol så tror jeg det er lurt å vente til du ikke er eksponert for sollys noe mer den dagen i hvert fall. Ikke så aktuelt i disse dager, men greit å huske på til senere. Jeg mener å ha lest at du kan få hudskader hvis du utsettes for sollys med retinol på huden.

Jeg pleier å rense og smøre før jeg legger meg. Hvis jeg har hatt på sminke, kan det hende jeg gjør det tidligere på kvelden. I hvert fall hvis jeg dusjer.


#14

banana sa for siden:

Før i tida brukte vi Spenol til alt. Hud, hender, spener og jur. Og som solkrem. Det er vel sistnevnte jeg ville droppet i dag, antagelig.


#15

Fluke sa for siden:

Ja. Her er så underligt.


#16

mkj sa for siden:

Samma her!


#17

Chablis sa for siden:

Nattkrem? :blond:

Det skjer vel kanskje ett par ganger i måneden.


#18

oslo78 sa for siden:

Nettopp!:D


#19

GinaK sa for siden:

Jeg har kjøpt nattkrempakke fra Boots apotek i år. Har droppet adventskalender og kjøper nattkrem isteden. Det var tilbudspakke/julegavepakket på nattkrem og øyekrem fra en ny kremtype for moden hud.
Denne www.boots.no/media/catalog/product/cache/94226ff1e48b18685f780ae4d9462c95/7/6/766973---no7-future-renew-duo-_1__verdi.jpg www.boots.no/no7-future-renew-duo-766973
Har begynt og merker at jeg ikke bør bruke den flere kvelder etter hverandre. Blir litt sår så den virker nok.
Tidligere år har jeg kjøpt Baborkalenderen. Deilig det også men nå er huden min mye bedre og mer fuktet så er sikker på at det er lurt med litt ekstra pleie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.