Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til menn i 20-30-årene

#1

zinatara sa for siden:

Mannen har tre brødre i alderen 21-33. Alle tre single og de to yngste bor fortsatt hjemme. Jeg sliter med å finne på noe til dem. De er plaget med mye allergier, så parfyme/såpe og matgaver utgår. Og vi har såpass lite kontakt at jeg har lite peiling på interesser eller størrelser.

Har noen gavetips som favner vidt? Vi må kjøpe noe, men jeg klarer ikke å komme på noe lurt.


#2

Tallulah sa for siden:

Min bror, med omtrent samme spec har jeg pleid å kjøpe lue, vanter og enkle hettegensre uten noe trykk på til.


#3

Millen sa for siden:

Gavekort på senter hadde jeg kjøpt da.


#4

-ea- sa for siden:

Da tror jeg man bør være sikker på at de kommer til å bruke det - altså at det er butikker der som har ting de bruker.
Generelt visakort er bedre, tror jeg.


#5

Lyppa sa for siden:

Kinogavekort?



#7

My sa for siden:

Jeg sliter også, med min 20 år gamle nevø. Usikker på lue, for jeg er ikke helt sikker på stilen hans. Tror heller ikke gavekort på senter er noe poeng, for han er ikke typen til å sette pris på å gå på shopping, det vil være mer et pliktløp enn en gave. Han er lærling og tjener penger selv, og bor hjemme, så jeg har ikke lyst til å gi penger. Interessene er stort sett hest (hvor han akkurat har kjøpt seg en) og gaming. Ikke så lett å kjøpe noe relatert til noen av delene, tror han har det meste der. Eller er det noe hesterelaterte forbruksvarer man aldri får nok av når man driver med hestesport? :gruble: Som er innenfor et tantebudsjett altså (noe hesterelaterte greier svært sjelden er).

Jeg har tidligere kjøpt sånt som t-skjorter, votter, ridestrømper, superundertøy etc, og kosmetikk som dusjsåpe, deo, shavingkrem o.l. Spørs om det får bli noe sånt i år også, om jeg ikke kommer på noe lurt. Så kom gjerne med flere tips, selv om zinatara har funnet sin løsning :jupp: (som for øvrig var et godt forslag til andre jeg har på gavelista mi, så takk!)


#8

Floksa sa for siden:

Man får aldri nok grimer, leietau, Himalayasalt, børster, hovskraper, fleece dekken, bandasjer, underlag, ridevanter etc


#9

My sa for siden:

Bortsett fra vanter ville jeg ikke ant hva jeg skulle gått for blant disse tingene, jeg har virkelig ikke greie på hest, :hehehe: det er en helt fremmed verden for meg.


#10

Floksa sa for siden:

Bort sett fra dekken og grimer er det ikke str eller all verdens preferanser. Jeg har rooooooosa børster :knegg:
Så du får ikke gjort så mye feil.


#11

My sa for siden:

Ha ha, rideskoleelevene hans ville sikkert blitt imponert om han hadde råååsa børster. :knegg: Jeg bestilte akkurat et par varme vinterridevotter, sånn hel vott med løs lillefinger, og satser på at det blir bra. Han har sikkert skuffen full, men min erfaring er at man sjelden får for mange par votter, og det tror jeg heller ikke han har fått fra oss tidligere. Check! :jupp: Takk for tips!

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.