Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Avfallssystem til kjøkken

#1

Input sa for siden:

Vi hadde en varmtvannsbereder under kjøkkenbenken vår, og den er nå fjernet. Dette gir oss en etterlengtet mulighet til å finne det aller, aller beste avfallssystemet til kjøkkenet.

Vi ønsker oss tre bøtter, hvor minst én har lokk. Den må passe til de grønne posene i Oslo. Kjøkkenskapet er 53 cm bredt, 50 cm dypt og 78 cm høyt. Systemet vi ønsker oss må ikke fylle hele skapet, men det er fint om det kan trekkes ut og skrus fast i gulvet.

Vi har googlet masse, men det er vanskelig å vurdere når man bare ser bilder. Vi er villige til å bruke noen tusen, så det er fint om noen skulle ha gode tips.


#2

GinaK sa for siden:

Vi har avfallsbøtter på skinne som kan trekkes ut. Fra Drømmekjøkkenet. Det finnes visst ennå ser jeg når jeg Googler, i nyere type. Vår er fra 2008.
Har matavfall i egen bøtte som er montert på den ene døra. Synes det funker kjempefint.


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg syns ikea sine løsninger dekker alle behov her. :nemlig:


#4

Input sa for siden:

Takk for tips! Sjekket ut Drømmekjøkkenet, men det virket styrete å måtte finne en forhandler eller booke et møte, for å kjøpe søppelbøtter... :sparke:

Tester IKEA, det virker jo veldig enkelt og greit.


#5

Lille meg sa for siden:

Vi har denne fra Clas Ohlson. Jeg syns den fungerer fint.


#6

liefje sa for siden:

Vi har fra IKEA. Hele kjøkkeninnredningen er fra Boffi med Gaggenau hvitevarer og det har ikke vært spart på noe (vi kjøpte leiligheten etter at kjøkken var satt inn av tidligere eier), men søppelløsning var altså valgt fra IKEA. Det tar jeg som et tegn på at IKEA hadde beste løsning.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.