Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal du handle nå i black week? (Ingenting er et gyldig svar :humre: )

#1

him sa for siden:

Litt gøy å høre om andre greier å utnytte tilbud :) Jeg gjør det ikke. Jeg har riktignok kjøpt meg et par terrengsko (som jeg trenger) til 70%, men jeg har feks ikke prøvd dette skomerket så er usikker på om de passer min fot. Håper jo jeg har gjort et kupp! :humre:


#2

jolie sa for siden:

Jeg har kjøpt julegaver: bøker til alle tantebarn, varme klær til 17-åringen - og flanellsengetøy og nye kasseroller til meg selv.


#3

007 sa for siden:

Black week er vel over, nå er det vel over til neste steg? Zyber monday eller noe i den dur?

Jeg har handlet en del julegaver der jeg har fulgt prisene siden september. Jeg vet derfor at jeg har gjort et greit kjøp på alpinhjelm og briller, en veske, badekåpe, klær og jaktutstyr. Lite av dette er å finne i lokale butikker, så greit å benytte seg av tilbud når man først skal netthandle. Resten av julegavene skal jeg kjøpe på nærsenteret for å støtte lokalt næringsliv.


#4

Input sa for siden:

Jeg handler normalt av prinsipp ikke på Black week, men i dag fikk jeg plutselig sms om jeg kunne kjøpe bursdagspresang til storebror fra farmoren hans. Og når det må skje ved netthandel, og bursdagen er om en uke, måtte jeg det i dag. Det var ikke mulig å finne det de skulle ha til full pris, så jeg sendte mellomlegget pluss litt mer til Fremtiden i våre hender. Farmoren betalte bare det gavene kostet altså.


#5

him sa for siden:

Flinke dere jolie og 007. Imponerende å ha slik kontroll :)

007: salget varer ut uken, hvis du netthandler også på søndag. Eller varer og varer, det er jo ingen lov akkurat. Men ser de tilbudene jeg så på i går enda er tilgjengelig på nettbutikkene.

Input: spennende prinsipp. Du sier det ikke rett ut, men jeg tenker det er miljø du vektlegger? (Siden du støttet "fremtiden i våre hender" som er en miljøorganisasjon)


#6

Blondie sa for siden:

Jeg har ikke fulgt med, blir overveldet av all informasjon og tilbud som verserer.


#7

Retz sa for siden:

Ingenting av det jeg trenger (ikke at det er så mye) var inkludert i BF tilbud, dvs frisør og hundemat. Jeg har ikke akkurat trålet tilbudssidene, og all e-post merket med BF blir slettet usett, så det er jo en mikroskopisk mulighet for at frisøren min og Felleskjøpet kjørte på med 70 % rabatt, men ikke videre trolig. Reagerer også negativt på bombardementet av all BF markedsføring, og blir rett og slett påvirket i motsatt retning. Opplever noe av det samme når det gjelder julehandel generelt, blir ganske satt ut av alle menneskene med ørten bæreposer og overfylte handlevogner og lurer på hvor det blir av alle tingene, all maten.

Mitt BF varp - som strengt tatt ikke tilhørte BF-konseptet - kom fra datodisken på Meny. En ferdigmiddag til 29.90 som smakte så vondt at jeg ikke klarte å spise mer enn et par munnfuller. Sånn kan det gå.


#8

C3PO sa for siden:

Jeg pleier å kjøpe fergebilletter til feriestedet vi besøker på BF. Det hjelper på kostnadene med å besøke stedet, da fergen er ellers fryktelig dyr.


#9

Tallulah sa for siden:

I år har jeg kjøpt støvsuger til oss selv, samt julegave til mannen og sønnen. Ting jeg hadde kjøpt uansett, alt salgshysteriet gjør meg ganske kvalm.


#10

Input sa for siden:

Miljø er en del av det, BF og liknende opplegg legger jo veldig opp til at vi skal kjøpe ting vi ikke trenger. Og kostnaden går til jorden og til arbeidere. Butikker som er opptatt av etisk produksjon er sjeldnere med på BF. At det ble FiVH handler nok mest om at jeg har delt dette bildet på FB hvert år siden 2015. La merke til at vi kunne spart et par tusen kroner om vi hadde ventet til nå med å kjøpe bursdag- og julegave til Storebror, men... Det plager meg ikke et sekund.


#11

Lavender sa for siden:

Jeg har fylt på med kosmetikk til meg og jentene, Kicks og Fredrik & Louisa har hatt rabattkoder. Jeg prøver i grunn å stå over..


#12

Appelsin sa for siden:

Jeg har handlet ingenting.


#13

frukt sa for siden:

Jeg hadde tenkt å kjøpe julegaver, altså kjøpe ting jeg uansett kommer til å kjøpe, men jeg er helt matt av alle epostene og smsene jeg har fått med ulike tilbud, og har helt mistet lysten.


#14

Hondacrv sa for siden:

Eg har kjøpt med verdens beste Jean Paul vintersko. Det var ekte tilbud, for eg veit kva førpriser er, og eg sparte 500.


#15

zinatara sa for siden:

Jeg er straks ferdig med julegavene. Ellers har jeg kjøpt noen flere drikkeglass i samme serie som vi allerede har til oss selv. Dette var noe jeg uansett hadde tenkt å kjøpe.

Har kun handlet på nett da, orker ikke fysiske butikker på sånne dager.


#16

liefje sa for siden:

Jeg slettet over 30 eposter med tilbud i går i løpet av et par timer. Blir overveldet! Men gikk til slutt på badet for å se om jeg trengte påfyll av noen produkter jeg bruker fast og kjøpte noe av det.


#17

Fintdethei! sa for siden:

:nemlig:


#18

mkj sa for siden:

Ingenting. Jeg tenkte meg ut på en handletur i går, men så kom jeg på hvilken dag det var. Det er jo tilbud overalt hele tida, så da venter jeg heller. Mannen er på hytta, der er det mye mindre folk, så han fikk kjøpt sko og treningstøy på tilbud.


#19

Millen sa for siden:

Ingenting.


#20

My sa for siden:

Jeg kjøpte en julegave i går, airfryer til min far, spleiset med søstrene mine. Ellers bare noe småtteri som jeg uansett ville ha kjøpt, et par kalendergaver, en maskara o.l., som tilfeldigvis var på tilbud. Ut over det klarte jeg ikke å verken tenke eller handle, det var ganske styrete i byen, og jeg var sliten, og har ikke orket netthandel heller. Skal til byen en tur og handle litt julegaver i dag, kjøper det jeg har lyst til å kjøpe, uavhengig av tilbud, men om noe av det er billigere så er det jo kjekt. Men har bestilt fotobøker til ungene på Cewe Japan photo, og der var det kampanje, 20%.

Mannen har handlet en del på nett tror jeg, både julegaver og annet.


#21

Elise sa for siden:

Jeg har benyttet muligheten til å melde meg av nyhetsbrev og sms-kampanjer.

Kjøpte ny klokke for en måneds tid siden. Var innom elkjøp i går og fikk refundert 900 kr siden den nå er på tilbud.


#22

Sissel sa for siden:

Jeg kjøpte 4-5 julegaver i går.


#23

Luftslottet sa for siden:

Jeg har kjøpt alle julegavene som skulle handles på Outland på 20 %. Vi legger igjen tusenvis av kroner i den butikken ellers i året også, så har ikke spesielt dårlig samvittighet for å ta den rabatten når den byr seg, den ene gangen i året.


#24

Floksa sa for siden:

Jeg har kvittet meg med et uanstendig antall e-post og sms varsler. De nuller tydeligvis ut 1.november og da teller ikke at man har unsubscriba lenger.
Jeg kjøpte støvsugerposer. Til full pris.
Men har kjøpt støttestrømper til 70% eller noe slik. Og snubla over en kniv på Jernia med 60% rabatt. Men det var i oktober. Så usikker.
Men jeg satt på et kjøpesenter og solgte lodd i går ig det ble nok solgt mye altså.
Mange sikra seg julegavene i går.


#25

Timar sa for siden:

Jeg har også fått meldt meg av en haug epostlister. Noen har til og med sendt sms. DA blir jeg sur, altså, selv om jeg sikkert har akseptert det en gang i tiden.

Jeg har oftest boikottet Black friday, men med dagens økonomi så hadde det vært dumt å ikke handle det jeg uansett skulle ha i går. Jeg kjøpte noe ullundertøy, lego og klær. Som skal bli julegaver. Samt bestilt et par til av favorittbuksa mi på 35 %.


#26

Chablis sa for siden:

Har kjøpt de plaggene gutten ønsker seg til jul, fulgt med på pris lenge så vet prisen har gått ned. Betaler ikke mer enn jeg må , i tillegg har det blitt litt klær tip mannen, bestikk som vi trengte, en pocornvogn og litt gaver.


#27

Pelen sa for siden:

Vi har bestilt to ferieturer. Vi har også kjøpt en iPad på Power og noe småtteri.


#28

Chablis sa for siden:

Ja flybilletter hjem til jul for mini og meg kjøpte jeg også.


#29

him sa for siden:

Ja, jeg tenker jo det jeg også, men ... for min del går det mest på dette med at jeg ikke er like flink som flere i tråden (her eksemplifisert med Chablis) som vet hva som er bra tilbud og ikke Ferieturer har jeg ikke en gang tenk på er en del av black week tilbudet. Det var jo supersmart, ferier er jo generelt sett dyrt så da gir jo rabatt tilsvarende innsparing :)

#30

GydaG sa for siden:

To Apple produkter i julegaver, og stolene eldste ønsketseg var på halv pris så slo til der.
Bare online shopping, orker ikke mas.


#31

Fjols sa for siden:

Vi kjøpte oss en ny stekeovn i går, vår gamle har gått gaiken.
Vi hadde nok ikke handlet noe som helst hadde det ikke vært for at man hadde behov for ny stekeovn.


#32

star sa for siden:

Ingenting. Dvs jeg har kjøpt et par ting jeg bruker.
Pleier å bestille fotobok og jeg tror det tilbudet gjelder ut uka så planen er å få det gjort.
Vanligvis kjøper jeg julegaver, men jeg har ikkehatt energi og fokus på å sjekke dette i år.


#33

Neket sa for siden:

PlayStation kontroller. Og spisestue, men det var mer messetilbud enn Black week. Ville kjøpe merinoullbukser fra Cubus også, men det var utsolgt.


#34

veobra sa for siden:

Jeg har kjøpt birkenstock ankelhøye sko til meg selv. Er spent på om de tåler glatt føre. 20% er ikke mye rabatt,.men monner på såpass dyre sko.

Kjøpte noen julegaver på 40%, stort sett fra ønskelister. Jeg blir helt tullete og mister oversikt av alle tilbudene. Jeg har brukt prisjakt mye sist uke. Det er mye som ikke er der, men har inntrykk av at de duger på elektronikk. Jeg har hoppet på nedsatt pris på en ledningsfri støvsuger som var satt noe ned. Den bestille jeg på nett uten å ha testet den. Stoler blindt på anbefinger her. :ups:


#35

Milfrid sa for siden:

Jeg har også benyttet anledningen til masse Unsubscribe. :nemlig: Men vi har handlet møbler og tv (som vi skulle kjøpe uansett) og et par-tre julegaver. Og en airfryer til huset. Har ikke stått i noen køer eller stresset. Jeg er allergisk mot kjøpekaos og kjøper heller til full pris for å ikke stå i kø.


#36

Molly sa for siden:

Jeg har kjøt ting jeg uansett skulle kjøpe. Ullundertøy til minstemann og ny sele til hunden.


#37

Tjorven sa for siden:

Mannen min ønsker seg et litt spesielt steketermometer til jul, så det har jeg kjøpt på black Friday- salg.

Vi skal i en middag i dag, og mannen trengte en ny skjorte. Den var det visst 30% BF-salg på, men vi hadde kjøpt den uansett. For oss var det jo fint at det var penger spart.


#38

Lavender sa for siden:

I løpet av dagen har det blitt bluse og skjørt til eldste, 30% avslag. Pandora armbånd til yngste og Patagonia fleecevest til eldste i julegave, begge 20% avslag. Tror jeg kjøpte siste hvite lodne vesten, visstnok noe alle skal ha her. Godt fornøyd med ting jeg allikevel skulle kjøpt.


#39

Karamell sa for siden:

Jeg har handlet absolutt alle julegaver ferdig på nettet denne uken. Noe til full pris, og andre ting på salg. Noe på salg tidlig i uken som ble billigere etterpå, men jeg vil heller få tak i gaven enn å risikere utsolgt. jeg har også handlet en julegave til meg selv, som Jeg har sagt til mannen at an kan legge under treet fra f.eks. ungdommene om de ikke gidder å kjøpe noe selv ...

I tillegg til julegaver har jeg handlet et novembertilbud til kjøkkenet, som blir en familiejulegave, to duker til jul, noen adventslys, to telysestaker, et "billigsmykke" til meg selv og vintersko til den ene sønnen. Jo, og ny BH og singlet til meg selv.


#40

jolie sa for siden:

Kontroll og kontroll. Jeg hadde en handlekurv liggende klar på ark.no i flere uker for å klikke den hjem på en eller annen 40%. De hadde en tidligere i høst som jeg missa. Samme med Cubus - ull er dyrt så vil gjerne spare inn litt på prisen der. Og ang kasserollene så kjører Obs 50% på spiis-serien sin flere ganger i året, så at det ble nå var helt tilfeldig (samt at jeg var lei av å brenne fast ting i den ene kasserollen min og ønsket meg ny nååå).

Det eneste jeg prøvde meg på spesifikt på Black Friday var en syk rabattkode på SillySanta (1000 kr avslag til de 20 første) fordi kidsa ønsker seg HappyHoodie til jul, men jeg sto ikke først i epost-utsendinga så det ble ikke meg denne gangen.


#41

meisje sa for siden:

Vi har storhandler i år, ny vaskemaskin og tørketrommel. Dyne og sengetøy til eldstemann til julegave. Pysjamas bukse og en genser til yngstemann til jul. Kindle julegaven til mannen. 3 nye hue utelamper , helt utrolig at jeg endelig så noen jeg likte. De var heldigvis på salg.

Og så skal jeg kjøpe noe make up til meg selv.

Vurdere en dørlås i bursdagsgave til mannen. Den er billigere ende siste 2 år.


#42

Syrinx sa for siden:

Eg kjøpte meg flybillettar til eg skal til Oslo i januar, og så kjøpte eg Kryptisk juleversjon i gåve til nokon.


#43

Nera sa for siden:

Jeg boikotter egentlig av prinsipp, og har kjøpt null og niks. I fjor ble det kjøkkeninnredning og hvitevarer til hybelen vi holdt på å bygge til 30 eller 40% rabatt, og da måtte jeg bare bite prinsippene mine i meg.



#45

Anne C sa for siden:

Det eneste jeg har bestilt er fotokalendere fra Fotoknudsen, de var på halv pris.

(Når slutter man egentlig med å gi disse kalenderne? Den jeg lagde nå er nummer 21 i rekken :knegg: )


#46

My sa for siden:

Kjøpte meg ei bukse på KappAhl i dag, som jeg har ventet på, som har vært utsolgt i min str i ønsket farge. I dag så jeg at de hadde fått den inn igjen, og det var i tillegg 25% på BF-tilbud, så der var jeg heldig, for den hadde jeg kjøpt om det var full pris også. Også handlet jeg på nett, en genser som eldste ønsker seg. Usikker på om det var BF-tilbud eller om den var nedsatt fra før, men nedsatt var den i alle fall.

Ellers fikk jeg bare handlet resten av kalendergavene til familiekalenderen i dag, men det var ikke på BF-tilbud (det meste på Normal, så det skulle bare mangle :knegg: ).


#47

amo sa for siden:

Jeg har kjøpt 7 mumiekopper til kun 100 pr. stk.


#48

-ea- sa for siden:

Stakk innom et senter idag, og der var det 30% på flere klesbutikker. Så det ble noe fra Kaffe og noe fra KappAhl. Bare svarte klær, nå igjen. :dåne:

Det jeg skulle handle, gardiner til et soverom, ble det ingenting av. :humre:


#49

Luftslottet sa for siden:

Ja, vaskemaskinen vår valgte å ta kvelden denne uka også, det passet veldig bra med tilbud da.


#50

løve70 sa for siden:

Har kjøpt Ecco sko og en bukse fra Ninepine som jeg uansett hadde tenkt å kjøpe


#51

Rabbit sa for siden:

Jeg kjøpte 2 julegaver på BF,og så satt jeg og skrollet på FB igår kveld. Da fikk jeg opp en reklame fra Morris,og vips,var ny veske på vei til meg. Jeg trengte strengt tatt ikke ny veske,men den var på 50%,og så var den veldig fin.
:sparke:


#52

Fersken sa for siden:

Kjøpt noen bukser som var på 30 % som jeg uansett skulle ha.


#53

Pøblis sa for siden:

Jeg har ikke kjøpt noe i år. I fjor kjøpte jeg både spisestuebord og sengegavl og diverse lamper til det nye huset og sparte ganske mye på det.


#54

Millen sa for siden:

Rettelse, jeg kjøpte en veske igår på nett. Spent på om de fortsatt har den inne da på klikk og hent.


#55

Stompa sa for siden:

Jeg handla sengetøy på 50 % på fredag, og noen julegaver der jeg ut fra tallene nok har spart 7-800 kroner. Har ikke kjøpt noe som jeg ikke ville kjøpt uansett, og da tenker som så at hvis jeg ble lurt på julegavene (tenker på oppslag om villedende førpriser) har jeg ikke tapt noe, bare spart mindre enn jeg trodde. :nemlig:

Vet ikke om sengetøyet var nedsatt pga. BF, eller om det var vanlig salg som de har jevnlig. Følger alltid med når jeg trenger sengetøy og håndklær og kjøper på 50 %.


#56

løve70 sa for siden:

Jeg har bestilt et par Ecco sko som jeg har planlagt å kjøpe, men ville vente og se om jeg fikk noe avslag; det gjorde jeg - 20%. Har også bestilt en bukse fra Ninepine, samt måtte kjøpe en bukse på flyplassen i dag - har gått ned i vekt så ingen av 'dressbuksene' mine passet...Den var -30%


#57

Karamell sa for siden:

Og så har du glemt at du skrev (nesten) det samme i går. :knegg:

Jeg har kjøpt meg vintersko også, kom jeg på, men de er for trange i tåen, så må returnere de tror jeg. :hulke: Jeg trenger nye og jeg vil ha lyse, men finner ingen ...!


#58

Lavender sa for siden:

Det ble sports bh og bukse fra Casall til ca halv pris på XXL. Tror de selger ut mye billig uavhengig av BF.


#59

veobra sa for siden:

Jeg er godt i gang med julegavene. Har bestilt fra fem steder, det meste hjem og ett sted hent i butikk. En ting er til meg. Heldigvis fikk gjerrigknarken satt i gang et moment der beslutningsvegreren i meg pleier vinne. Istedenfor å lurer på hva som blir riktig gave så har bestilt i vei.


#60

Fersken sa for siden:

Og der ble det jammen meg en ny softshelljakke og to bluser. :sparke:


#61

millact sa for siden:

Noen julegaver ble det, på nett.


#62

star sa for siden:

Ble et par julegaver her også etter fotoalbumet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.