Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Mornings! Strålende lørdag i vest. Jeg har vært oppe i mange timer allerede, soving er for pyser.
En del planer for dagen, men de fleste av den trivelige sorten. Aller først gjøre seg klar for å være på et av byens største kjøpesentre når de åpner kl 10. Klikk og hent...
Rekker god frokost og mer kaffe først, heldigvis.


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! En flott dag her også i dag. Jeg har fått i meg frokost og såvidt begynt å pynte til advent.

Har ikke bil nå i formiddag, så tenker at jeg tusler på nærbutikken, og handler det lille jeg mangler. I ettermiddag må jeg ut og hente en julegave jeg kjøpte på klikk og hent i går.

I kveld tror jeg det blir middag ute for å feire datterens nye jobb. Hvis ikke, så blir det hjemmelaget pizza.


#4

Stompa sa for siden:

Morn.

Nyter at jeg faktisk klarte å sove til 8 i dag. Jobber litt, men planen er ut og løpe snart, mens det er nokså lyst. Dog litt usikker, siden det er -7 grader. Har aldri løpt ute i så lav temperatur før.


#5

Dali sa for siden:

Morn. Kaffe og fanghund før dagen setter inngang med stall og andre ærend.


#6

Frøy sa for siden:

Stille morgenstund i solen, svigers er sovedyr så de sover lett mye lengre enn meg. Jeg elsker det å kunne sitte ute å kjenne solen varme, imens nabo papegøyen har sin daglige pratestund og det suser i palmene.En hel uke igjen i herligheten. :hjerter:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg sto opp kvart over fem. :himler: Jeg har puslet med litt husarbeid, siden det er leddsmerter som umuliggjør søvn (og det blir bedre av bevegelse).

Vi skal spise ute med et vennepar i kveld, ellers ingen planer.


#8

Tjorven sa for siden:

Denne dagen har virkelig tett program. Jeg kom hjem fra Wien like over midnatt, men var oppe kl halv åtte for å sende avgårde knerten på kioskdugnad for håndballen (for en lykke at de nå har blitt store nok til å selv gjøre dugnad).

I dag er det cupfinale. Rosenborg - Vålerenga på Ullevål. :jippy: Det blir både kaldt og stas på en gang.

Og som om ikke det er nok, så skal vi på «Friendsgiving» i kveld. Jeg har en venninne som hvert år arrangerer en slags Thanksgiving med kalkun og full pakke. Vi blir 20 til bords!


#9

him sa for siden:

Morgen, har trent. Må jobbe. Sitte på datan. Buisness as usual. Neeeeei, tror jeg må lunsje før jeg jobber. Det jeg virkelig burde ha gjort er å kjøpe dåpsgave, sende pakke til søster og finne noe å gjøre i kveld.


#10

star sa for siden:

Skal en tur ut. I kveld er det kamp. Trolig blir det mer trøkk på kampen i morgen, men dit skal jeg ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.