Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

celebelen sa for siden:

På'n igjen. :kaffepc:

En god ting er at vi har en vinter jeg liker nå. Kaldt, men ikke så glatt til bussen. Krysser fingrene for at det holder seg slik, gjerne med et lite snødryss fra tid til annen.


#3

Blå sa for siden:

Godmorgen

Jeg har hatt en strålende helg og skal ha en god arbeidsdag som skal avsluttes med middag. Livet er ganske bra nå når det nærmer seg desember og det begynner å bli lov til å på alvor å glede seg til jul.


#4

Pøblis sa for siden:

God morgen fra hjemmekontoret. :D Startet dagen med to venlig hyggelige mailer og en superhyggelig telefonsamtale.
Satser på at dette blir en superbra uke.


#5

tink sa for siden:

Mornmorn! Har vær ute en tur i vinterkulda, nå venter teamsmøte på hjemmekontoret, før et møte i sentrum


#6

Syrinx sa for siden:

Eg sit og ser på at klokka går, slik at eg får kome meg til lege. Har halsbetennelse og no er det så hovent at eg har ei ekstra dobbelthake. På tide med litt good stuff på resept.


#7

Nenne sa for siden:

God bedring, Syrinx!

Jeg er på kontoret og har egentlig veldig mye å gjøre! Jeg har bare litt vondt i viljen. Jeg vil egentlig bare gjøre juleforberedelser og kose meg. :sukk:


#8

star sa for siden:

Skulderen har vært plagsom de siste dagene uten at jeg har skjønt hvorfor. Men fant et ømt punkt da jeg la meg i går som jeg tror er synderen. Etter litt massasje og trykking i går så er den bedre i dag.
Nå er det snart trening.


#9

Fersken sa for siden:

Det har begynt å sige inn at 1. desember er allerede på fredag og det haster med å få de siste kalendergavene i hus. Da passer det bra at ettermiddagene er fullstappet av øvelser, dugnader og møter.


#10

millact sa for siden:

Håper du fikk god hjelp hos legen, Syrinx!

Hvitt her, ganske fint. Vært på jobb og hos fysio. Nå er det fiskegryte på kok og eldste har støvsuget. Vi skal begynne å tenke litt på jul.


#11

Syrinx sa for siden:

Eg fekk ein kur, så no skal streptokokkane knekkast.


#12

Millen sa for siden:

God bedring!


#13

millact sa for siden:

God bedring, Syrinx.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.