Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen! På kontoret i dag for ukas første av to pålagte kontordager. :)


#3

Blondie sa for siden:

Jeg hviler litt med kaffe og bok før jeg skal ile avgårde til jobb. Det skjer litt for mye for tiden, så jeg må bruke de pusterommene jeg har.


#4

Frøy sa for siden:

God morgen. Husmorsferien eller hva enn man skal kalle det går mot slutten, men jeg skal nyte siste rest så godt jeg kan. Lesing til eksamen i solen og shopping til kvelde er på planen i dag. I morgen er det eksamen og på lørdag flyr jeg hjem igjen. Utrolig godt å kunne unne seg selv slike pustepauser i hverdagen.


#5

celebelen sa for siden:

Vi startet dagen med å feire fersk 16-åring. I år ville hun ikke ha feiring på senga, så det ble feiring ved frokostbordet i stedet.


#6

Nenne sa for siden:

Det høres helt fantastisk ut, Frøy!

Gratulerer med 16-åringen! :ballonger:

Jeg er på kontoret for nettselskapet har tatt strømmen på grunn av vedlikehold. Jeg må si jeg synes det er pussig å ta strømmen i fem og en halv time på denne tiden av året. :skuffet:

Men på kontoret er jeg og i dag ble det til og med tid til kaffepause.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg er på lærerjobben min, det er ikke så ofte jeg er her. Men jeg blir bare til lunsj, så skal jeg på et møte. Ellers er planen å spise ute i kveld sammen med skravleklubben, det blir koselig.


#8

star sa for siden:

Gratulerer med 16-åringen! :fløyte:

Har planer om en tur på senteret. Få gjort unna et par småting.


#9

millact sa for siden:

Hurra for 16-åring, Celebelen:ballonger:

Her går det unna, så dagen flyr. Fri i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.