Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julefilmer 2023

#1

Palmen sa for siden:

Hvilke julefilmer har du sett eller skal du se i år? Dette er julefilmsjangeren, så Hallmark er helt innafor. Hva er på planen, og hvor strømmer den?


#2

Malama sa for siden:

Enn så lenge bare "jeg hater julen" på Netflix, endret til engelsk tale for ds trenger jeg ikke lese alt, italiensk kan jeg ikke. Men det er jo reelt sett hjem til jul på italiensk egentlig. Blåkopi.

Har planer om å se en hjemme alene, love actually, polarekspredeen kanskje og minst en av the Christmas chronicles,


#3

Myria sa for siden:

Hjemme Alene 1 og 2, Love Actually, The Holiday, O jul med din glede, Hjelp vi må få juleferie, Last Christmas og Grinchen.


#4

My sa for siden:

Har bare Love Actually og The Holiday på lista. Ja, og ungdommene lister forresten den første Harry Potter-filmen som julefilm.

Den helga jeg er hos mamma kan det forresten hende vi slår til med Tante Pose. :hjerter: Hvis den ligger på NRK. En gammel favoritt i familien. Ikke akkurat Hallmark. :knegg:


#5

Eia sa for siden:

Vi skal se Hjemme alene, The holiday, Love Actually og Die Hard. :tradisjon:


#6

Palmen sa for siden:

Jeg har the Holiday, Love Actually, Christmas Chronicles, Die Hard og Jul i Flåklypa på MÅ lista. Men har Spirited på ønskelista. Har sett Prinsess Switch (eh, de tre første, men på dobbel speed hehe) og Hanna Waddingham christmas special. Dessverre har kidsa sett Grinchen uten meg så den utgåe kanskje i år


#7

Fjols sa for siden:

Vi starter med «Hjelp,det er juleferie» første helg i advent, det kickstarter liksom juletiden for oss.
Andre julefilmer vi må se er «Love Actually», «The Holiday», «Hjemme alene 1 og 2», «Elf» og «Arthurs jul»

Ellers ser vi ofte «Harry Potter» filmene, «LOTR» filmene eller «Hobbit»filmene.



#9

star sa for siden:

Hjemme alene 1, Love Actually, 3 nøtter til Askepott og Jul i Flåklypa kommer jeg til å "lete etter". Eller streame hvis jeg bommer på sendetid. Og så er det sikkert noen andre som blir stående på hvis jeg kommer over de.
Ser helst TV sending for da må jeg følge med liksom.


#10

Skilpadda sa for siden:

Jeg skulle ønske The Holdovers kunne komme på norske kinoer før jul; den har fått kjempegode omtaler, og jeg skal sikkert se den uansett, men det er en julefilm, så det virker teit å ikke sette den opp før januar.


#11

Palmen sa for siden:

Så traileren nå, den virker jo helt nydelig! Jaaa - enig!


#12

Kirsebær sa for siden:

Hoho! hvilke julefilmer skal vi ikke se?!

Her ser vi minst én julefilm hver kveld. Nå sendes det julefilmer både på TV6, FEM og TV2 og vi får med oss en av dem nesten uansett hvordan planen ellers er den dagen. :jupp:
Dette er Hallmarkfilmer som gjerne følger omtrent den samme oppskriften hver dag og er veldig "trygge" og forutsigbare. :hjerter:

Av kvalitetsfilmer skal vi se The Holiday, Grinchen, Love Actually (selv om jeg hvert år blir skikkelig frustrert over hvor dumme mange av karakterene er) og Hjemme Alene.



#14

Floksa sa for siden:

Vi skal se Skomakergata.
Også er jeg veldig glad i Polarekspressen. Og Bad Santa :knegg:


#15

Kirsebær sa for siden:

Jeg har meldt meg som kalenderdeltaker, men har et annet innlegg klart. :stolt:
:jupp:


#16

Galathea sa for siden:

Tre nøtter til aksepott (den nye) har vi allerede sett, hele familien liker den. Love Actually er obligatorisk, og så er jo Karl Bertil Johnsson kommet i ny versjon som vi ikke har sett, det blir nok felles 1. søndag i adventsfilm.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.