Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spise mellom Oslo S og Rockefeller fredag om en uke

#1

Svanen sa for siden:

Tittelen sier sitt.
Vi skal på konsert på Rockefeller fredag 8.12. Vi kommer med toget kl 1730 og konserten begynner kl 20. Så vi har ikke tid til å lete etter restauranter med ledig bord. Regner med at det er mye folk ute, så vi må bestille bord.
Anbefalinger? Ikke McDonalds, og ikke fancy-kle-deg-fint-og-sitte-lenge.
Vi er ganske altetende. Drikkemenuen er ikke så nøye, for en av oss må kjøre bil fra stasjonen når vi kommer tilbake, og vi drikker generelt veldig lite alkohol.


#2

scilla sa for siden:

Arakataka ligger i nabo-huset til Rockefeller og har god mat:jupp:


#3

Skilpadda sa for siden:

Vi går gjerne på Koie Ramen i Osterhaugsgate før (eller noen ganger etter) greier i byen. De tar ikke bordreservasjon, men det skal være veldig lang kø for at det skal være noe problem; maten kommer fort, det er tre minutter å gå, og konserten begynner neppe før ni uansett. :)

Ellers er jo Oslo Street Food i samme bygning som Rockefeller, der finner dere ganske mange ulike typer mat. For helt grei texmex er det alltids Cafe Sara i enden av Torggata. Og Taverna’n på hjørnet av Youngstorget har helt ok pizza.


#4

Svanen sa for siden:

En gang sto det forskjellig tid på billett og facebook, så vi kom da konserten akkurat hadde begynt... Men ja, vet at de ikke begynner på slaget kl 20.

Skal sjekke ut forslagene. Vi krysser fingre for at vi holder oss friske, og barnevakten blir frisk fra corona.


#5

Embriksmamma sa for siden:

Jeg og to voksne barn var på Rockefeller på fredag, vi spiste på Oslo Street Food. Masse å velge i og deilig at det lå så nært konsertlokalet. :D


#6

tinkadott sa for siden:

Skal også på konsert på sentrum scene samme dag og tid. Er det egentlig samme lokaler? I så fall stod det at dørene åpner 20, og konserten ca en time etterpå. Vi må og ha mat, og har alt spurt to plasser uten å få bord. Cupfinale med mange tilreisende, og julebordsesong…


#7

Storm sa for siden:

Hva med en liten omvei via Brasserie France?


#8

Shun sa for siden:

Jeg sekunderer Koie Ramen.


#9

celebelen sa for siden:

Nei, det er to forskjellige - men i nærheten av hverandre.

Det er jo et par steder å spise på Oslo S også, vi spiste på Olivia i Østbanehallen søndag (bestilte bord, og det var antakelig lurt).


#10

Syrinx sa for siden:

Eg hadde sikkert gått på Far East i Bernt Ankers.


#11

nokon sa for siden:

Mela ligg (med litt godvilje) på ruta di. I alle fall like ved Rockefeller. Nydeleg meze!


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg spiser også svært gjerne på Koie Ramen. Ellers synes jeg at Oslo Street Food er ålreit, og i samme bygg som Rockefeller.


#13

apan sa for siden:

Jeg har vært på Oslo street food to fredager i det siste, og det er virkelig stappfullt der. Ville gått for et roligere sted der jeg kunne bestille bord.


#14

tinkadott sa for siden:

Vi hat booket på mantra. Fått anbefalt, men aldri vært der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.