Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Besteforeldreportalen - vinterdress

#1

allium sa for siden:

Sønn og svigerdatter ønsker vinterdress til barnebarnet. Hva er det som gjelder i dag, er det fortsatt Reima eller finnes det bedre alternativer?


#2

olena sa for siden:

Vi kjøper enten Isbjørn, Polarn og Pyret eller Didriksson til 8-åringen her i huset. Sist ble det Isbjørn. Veldig god dress og han er aldri våt.


#3

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg har fremdeles en som bruker dress. Isbjørn er bra, vi har hatt flere, men jeg synes ikke kvaliteten står til prisen (den er den dyreste man kan få kjøpt til ordinær pris mener jeg å huske…) og våre har fått hull og revnet i sømmer lenge før man kan forvente av denne typen plagg. Så jeg sverger til Reima. De har flere varianter og vi har hatt flere av modellen Stavanger. Liker passformen bedre og synes faktisk kvaliteten jevnt over er bedre enn isbjørn samt at Reima har noen finesser mange andre produsenter kunne lært av mtp. foring, passform, mykhet i tøy, mansjetter, hette osv. De har kunnet bruke dem i veldig vått vær uten at dressen trekker vann og de har holdt ungene gode og varme med ikke alt for tykke mellomlagg i den kuldeperioden vi har hatt nå.

Hvis barnet er et lite barn er det nesten bare Reima sin småbarns/babymodell som gjelder. Den er myk nok til at ungene får til å bevege seg og har ekstra isolering i rumpa. Modellen heter Lappi.


#4

Karamell sa for siden:

Det kommer vel litt an på alder på barnebarnet også? Små barn trenger noe de faktisk klarer å bevege seg i f.eks. Reima var gode der i gamledager. Det er også lenge siden jeg jobbet på "gølve"t på småbarnsavdelingen.


#5

Filifjonka sa for siden:

Jobber i barnehage og syns fortsatt Reima er veldig gode dresser. De er også veldig lette for barna å ta på selv. Isbjørn virker gode også, ser ut som prisforskjellen har gått ned.


#6

Input sa for siden:

Jeg synes Reima er best for småbarn, men de er veldig store i størrelsen.


#7

apan sa for siden:

Vi brukte bare Reima vinterdress på minstemann, og han har det ennå faktisk. Synes de er veldig gode og godt tilpasset små barn.



#9

Chablis sa for siden:

Isbjørn, er ikke så glad i reima.


#10

Isolde sa for siden:

Vi har reima fordi de er « billige» fikk tak i brukte som ikke var brukt til 200kr. Men blir isbjørn når de blir eldre.

Katnakken er det store i regntøy/vinter regndress. Jeg er ikke like glad i de.

Reima, polarn, reflex, og Isbjørn. Reima er nesten de med lavest vanntetthet i nå, og småbarnsdresseme vi har i år har ikke pute i rumpen sånn som det var før.


#11

Input sa for siden:

Vi arvet en Katnakken helårsregndress, jeg er langt fra overbevist. Men Lillesøster elsker den, så hun får bruke den når det er slapseføre.


#12

apan sa for siden:

Vi hadde foret regndress til lillebror det året han var 2 år, tror jeg det var, og det syntes jeg var veldig nyttig da. Han brukte den i barnehagen på dager hvor de andre barna ble tatt på regntøy og jeg har alltid ment at det ble regntøy på altfor kalde dager mange ganger. Den forete regndressen løste dette. Men det er jo ikke en vinterdress.


#13

Chablis sa for siden:

Kattnakken har ikke imponert meg, vi hadde vinterregndressen i fjor, droppet det i år og bruker kun vinterdress.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.