Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Ny vintermorgen - snøen ligger enda og det er minus 3 ute. Skal snart kjøre Løvemannen til jobb, da jeg trenger bilen i dag. Hjemmekontor er planen og det er ikke helt håpløst med møter.


#3

Fintdethei! sa for siden:

God morgen! 5 kalde her og det er meldt strålende sol. Ikke at jeg får sett den annet enn ut av et vindu. 3 lange dager med heldagsmøter på tapetet, og så ut på vift på onsdag kveld. Deretter blinker julebordsfredag og andre saker i det fjerne mot helgen. Jau, det er desember, ja!


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Hjemmekontor i kulden her også. Jeg har fyrt i ovnen og satser på en fredelig formiddag før jeg må til byen for å ta et møte for en syk kollega.


#5

celebelen sa for siden:

Jeg fikk kake og kaffe til frokost i dag, og kinobilletter i gave fra mann og barn. Og den vakreste turen til bussen, med glitrende iskrystaller både i luften og på bakken :hjerter:


#6

Nenne sa for siden:

Kneet mitt har streika fullstendig og jeg ser for meg hjemmekontor hele uka. Det er for mye trapper på jobben og jeg har nok med flate gulv akkurat nå. :sukk: Det passa dårlig!


#7

ingling sa for siden:

Hurra for celebelen! :flagg:

Hjemmekontor her, snudde litt om på dagen så prøver å få unna diverse forsømte oppgaver. Snart møte, så får prøve å se anstendig ut :)


#8

Fersken sa for siden:

Jeg våkna grytidlig og dro da på jobb. På grunn av kø og sene busser kom jeg ikke spesielt tidligere på jobb enn det jeg normalt gjør. Har en del å gjøre før jeg reiser på førjulskonferanse utenbys i 3 dager.


#9

millact sa for siden:

Gratulerer Celebelen! :ballonger:


#10

Pøblis sa for siden:

Hos meg er det en helt vidunderlig vakker vinterdag og -15. Startet dagen med adventslys og kaffe foran dobbeltskjermen - og glemte å åpne Outlook da meg startet på hjemmekontoret, så gikk glipp av nesten et helt morgenmøte. Men fikk desto mer arbeidsro og bra start på en travel arbeidsdag.

Ooops - glemte visst: Gratulerer, Celebelen! :bursdag:


#11

Syrinx sa for siden:

Hurra for deg, celeben!!

Eg skal ein tur til Molde og besøke søskenbarnet mitt i dag og bli til i morgon. Fekk beskjed om å pakke med tursko. Då må eg vel nesten ta med turklé også. Planen om å reise med berre veske og tannkost utgår. :knegg:


#12

Frøy sa for siden:

Gratulerer Celebelen! :hurra:

Jeg er på plass på kontoret igjen etter en fin Spaniatur. Skal ha to lesedager og eksamen denne uken så det blir jo bare å jobbe i dag og på fredag, det passer meg veldig fint.


#13

star sa for siden:

Gratulerer, celebelen! :fløyte:

Det er 15 blå nå så da var det sikkert nærmere 20 i morrest.
Har trent. Skal pakke inn et par julegaver og rydde spisebordet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.