Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Populære smågaver til jenter i 8-10-årsalderen

#1

Bluen sa for siden:

Jeg pleier å kjøpe små julegaver til jo jenter i perifer familie (pris 100 kr pluss). Det har pleid å være en såpass stor suksess at jeg nå har fått prestasjonsangst. :knegg: Først fikk de Ty-bamser, og i fjor kjøpte jeg kjempemyke puter i en liknende serie. Hva skal jeg finne på i år, tro? Er det noe som generelt er populært i aldersgruppen?


#2

Palmen sa for siden:

Omtrent alt du kan finne på Normal. Litt fancy leppepomader eller lipgloss. Små neglelakker. «Gjør det selv» sett for å lage armbånd eller såper. Badebomber om de har badekar.


#3

Magica sa for siden:

Normal ja - jeg var der før helgen med to jenter på 9, de har noe sånt "pop-it"-greier der, og alt mulig dill.


#4

Nenne sa for siden:

I følge ønskelista til tiårig niese er dette ting i riktig prisklasse:

Lipgloss
Fluffy pledd
Pynteputer
LED lys
Tøfler


#5

venla sa for siden:

Tips fra ønskelista til min snart 11-åring:

Face brush fra Normal
Mystery bag fra Normal
Klær fra Gina Tricot (de har fra str 140-164)
Sminkestativ i pleksglass

Ellers finner du garantert noe i TikTok-hylla på Normal.


#6

Malama sa for siden:

Tik-tok hylla på normal, at jeg ikke tenkte på den da jeg lette etter kalenderting til mellomste, dit skal jeg sannelig gå og finne noe til julestrømpa. (Jeg var på normal altså, men kom ikke på den tiktok-hylla, den pleier jeg ikke se i)


#7

Bluen sa for siden:

Tusen takk for alle innspill!


#8

Maverick sa for siden:

Til min åtteåring:

Lego
Squishmellow
Bok
Gode tegneting
Minecraft-stæsj

Sminkedingser (utenom neglelakk) eller ting kjent fra SoMe er fortsatt ikke en del av hennes univers, og tror ikke det er helt unormalt for åtteåringer.


#9

Palmen sa for siden:

Squishmellow er stort, ja


#10

Malama sa for siden:

JA, for hun som straks er 8 er det greia for mine også, av en aller annen grunn så tenkte jeg på MELLOMSte og ikke YNGSTE nå jeg leste aldersspenne,et men hallo, deter bre i miott hode at hn er der, mellomste mi blir 13 om et par mnd, yngste blir 8 om et par uker så ja... da er definitivt de der sqish-greiene stort for henne i alle fall, også elsker hun alt søstra på 12 får da. Men for hennes egen del, lepemonade, ansikstmaske (sånn billig på normal som ser ut som dyreaksikter etc) og kosebamser og tegnesaker og for all del, klær som ser ut som de kommer fra "store barn" avdelingen. Bare så synd de begynner på 134 mens hun er 121 cm lang-...


#11

apan sa for siden:

Jeg tenker også det er veldig forskjell på 8 og 10 år, men ville tonet ned sminkefokuset uansett om det ikke er noe du vet at de liker. Min jente på 13,5 har først sist halvår blitt interessert i sminke. (Never mind at faren hennes nettopp uttalte: "Har du SMINKET deg i dag?" til henne og jeg påpekte at det har hun gjort hver dag i flere måneder)


#12

Blå sa for siden:

De to 11 åringene jeg kjenner ville ikke blitt glad for sminke. Hvis jeg skulle kjøpt noe smått til dem skulle det helst vært gode tegnesaker eller kosedyr.


#13

tink sa for siden:

1+ på squishmellow!

Min på 11 har skrevet det tre ganger på ønskelisten, de finnes i flere størrelser/prisklasser.
Hårdill er også stas i den alderen.

Ville ikke blitt superhappy for sminkegreier til min småjente. Aksepterer såvidt at det kommer inn nå når hun er 11.
Men en liten håndkrem som lukter godt er stas for både liten og stor.


#14

Bluen sa for siden:

:knegg: Altså - min 17 - SØTTEN - åring har nettopp blitt interessert i sminke.

Googler squishmellow (-mallow?) - og det ser ut til å være de putene jeg kjøpte til dem i fjor, kan det stemme? Supermyke både i stoff og konsistens, og formet som ulike dyr. Men de kosta bare en drøy hundrelapp, så det var kanskje bare en "fake" forløper? Hos Lekia er det over 500 for noe liknende nå.

For å være helt ærlig er jeg ikke 100 % sikker på hvor gamle de er heller. :flau:


#15

My sa for siden:

Jeg ville kjøpt dem hver sin DIY-kit, på Panduro eller lekebutikk. Lag dine egne armbånd, smykker, hårspenner, buttons, småesker, masker, nøkkelringer ... ettellerannet.


#16

apan sa for siden:

Det er en god ide.

Jeg synes også et mykt pledd eller kosesokker kan være fint. Eller lyslenke til rommet.


#17

Chablis sa for siden:

Speil med lys på
Smykkeskap
Sminke
Koseklær

Det står på listen til niese på 11.


#18

Toffskij sa for siden:

Min på 20 er fortsatt ikke interessert. :knegg: Mens 18-åringen har brukt eyeliner kanskje tre ganger i året siden hun var 16, og det er hele sminkekarrieren. Sjekk først om de er interessert, ja!


#19

Bluen sa for siden:

Ikke sant! Sminke er nok litt tidlig - men leppepomade, f.eks., kan nok gå. Research viser at de er 7 og 10 år, så det er litt større aldersforskjell enn jeg trodde.


#20

My sa for siden:

Tror jeg ville valgt noe annet enn sminke ja, til barn i småskolealder. Den slags kommer alltids tidsnok. Som forelder hadde jeg heller ikke blitt superhappy hvis slektninger forsynte mine unger med sminke fra 7-årsalderen. Det finnes jo så uendelig mye annet man kan kjøpe til barn som er gøy, det må jo ikke bare være jålesaker.


#21

apan sa for siden:

Jeg hadde blitt litt sprø om noen gav min sminke i den alderen, så ja. Men leppepomade, små punger eller den type stasj kan jo funke. Hårstrikker.


#22

Hyacinth sa for siden:

Abonnerer.

Men innser at jeg ikke aner hva halvparten av forslagene egentlig er.. :knegg:

Squid-mallow? :undrer: Tik tok-hylle??


#23

Millen sa for siden:

Min 10-åring liker blant annet ansiktsmaske med minions og den type ting fra Normal. Neglelakk og litt barnslig lipgloss er og ok, (sminke bruker hun ikke ennå, og jeg syntes hun er for liten). Selv har jeg kjøpt minions dusjsåpe til utlodning på skoleavslutning til nevnte 10 -åring (^hennes forlag).
Hun elsker Normal...


#24

Nextlife sa for siden:

I min Gi-en-jul-familie er det 2 jenter i denne alderen. Jeg har kjøpt de hver deres hengekøye, og en pakke med badebombe, lypsyl, eksklusiv såpe og litt fine skolesaker. I tillegg får de et sånn «dyrkesett» til krystaller fra Teknikmagasinet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.