Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Potesokker som faktisk sitter på?

#1

~TM~ sa for siden:

Den firbeinte liker ikke kulda, han løfter bena etter tur når vi er ute og vil helst bare hjem. Jeg kjøpte et sett i fjor, men de virker ikke. Han vil ikke ha dem på og klarer fint å riste dem av seg.

Han er en shiba, ca 12,5 kg.

Tips?


#2

Millen sa for siden:

Ingen tips, har ikke hund. Skjønner hunden godt jrg med å ikke ville være ute i kulda.


#3

Luftslottet sa for siden:

Det tror jeg ikke finnes. Ingen av våre tre par sitter fast, iallfall. :gal:


#4

Robyn sa for siden:

Jeg bruker non-stop potesokker til min bichon havanais på 7 kg. Må strammes godt og ikke være for store.
Han forsøker få de av seg på første turene hver vinter før han husker hvor godt det er å ha de på. :knegg:

www.fjellsport.no/merker/non-stop-dogwear/non-stop-dogwear-long-distance-booties-4pk-blue?channable=01384b6964003132332d3837383627&variantId=123-8786&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAjrarBhAWEiwA2qWdCJAgf6i-L8LYYZiR4F4pTIu7XbzPCwoyAlM2nsUdAUcLgb8YRVf2rBoCNjYQAvD_BwE



#6

Niobe sa for siden:

Det er kun Non-Stop Long Distance Booties vi har fått til å sitte fast på vår hund. Og vi har prøvd utallige. Minus for at de ikke er så slitesterke, men de er billige og det er dyrt å miste potesokker rundt omkring også. Vi har flere sett, og de det går hull i gjør tjeneste på barmark før de kastes.


#7

Dali sa for siden:

Hvordan få hunden til å faktisk bevege seg med potesokker? Det lurer vi på. Det er bom stopp når sokkene kommer på, og helt avstivet kropp. :lol:


#8

Lhi-My sa for siden:

Jeg husker ikke merket, men våre er kjøpt på Felleskjøpet, kostet 99 kr for et sett med fire sist vinter og de sitter ordentlig når borrelåsen strammes. Jeg bruker slike på to labradorer, den ene en kjempestor hann på nesten 45 kg (slank) og den andre en liten tispe. Jeg bruker de også på min 14 kg tunge terrier. Jeg har aldri hatt trøbbel med at de faller av.

Potesokker krever tilvenning. Ta de på inne eller ute , strø noen biter med favorittgodteri rundt om eller finn favorittleken . De fleste trenger å forstå at de klarer å bevege seg med slike rare greier på føttene.


#9

Retz sa for siden:

Bruker noen røde sokker fra Felleskjøpet, husker dessverre ikke merket. Fester borrelåsen ganske stramt, og hunden fikk absolutt ikke lov å riste dem av seg. Nå er hun ni år og selvsagt vant til sokkene sine.


#10

Nenne sa for siden:

Jeg skulle bare innom for å finne ut hva potet-sokker er for noe. :stuart:

Så da forsvinner jeg igjen. :yessir:


#11

Gaia sa for siden:

Non-stop er de eneste sokkene som blir sittende over tid, og som han ikke kler av seg. Dra borrelåsen godt til. Vi bruker sokker som er en størrelse større enn de han normalt ville brukt, for å få dem litt opp på leggen.


#12

liefje sa for siden:

Vi har også non-stop. Fikk dem anbefalt i dyrebutikken på Geilo. Viktig å prøve på og få riktig størrelse. Vi har ulike størrelser på for- og bakbeina til vår bichon havanais på ca 6 kg. Rød foran og blå bak hvis jeg ikke husker feil. Må også strammes godt. De funker på snø, men dersom det er saltet og vått av og til, synes jeg ikke de er noe bra. Da blir det vått og saltet trenger inn på potene. Jeg løser dette ved å bære henne over saltede gater.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.