Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bestille kokk som kommer hjem til deg?

#1

Tjorven sa for siden:

Mannen min blir snart 50 år og han har vært veldig i tvil om hva slags selskap han ønsker seg. En tanke han syntes var besnærende var å bestille en kokk hjem til oss som laget mat og serverte til oss. Han ser for seg kanskje 10-12 personer som skal ha mat.

Er det noen som har bestilt kokk på denne måten og som har noe å anbefale?

Vi kan selvsagt bestille catering, men det er jo ikke helt det samme.


#2

polarjenta sa for siden:

Jeg fulgte Sebastian Solberg en periode og da brukte han noe som heter leii.no. tror nok han var sponset, men han sa iallfall at han var fornøyd. Aner ikke hva det koster da.


#3

Nenne sa for siden:

Jeg hadde det til min 50-årsdag og var veldig fornøyd med det. Vi gikk en del runder i forkant om både mat og vin. Vinen kjøpte jeg inn selv, men da var den avstemt med maten. Så jeg anbefaler å bruke litt tid på den biten.

Jeg kan ikke anbefale noen da, det er for langt unna.


#4

meisje sa for siden:

Vi hadde bestilt det til den sønnens konfirmasjon vi måtte avlyse på dagen pga korona. Vi fikk da alternativ mat fra dem som jeg ikke ble imponert av, så jeg tror ikke jeg ville valgt dem igjen pga mat stil og kvalitet. I tillegg så ble jeg nokså skuffet over det finansielle oppgjøret sett i lys av hva vi betalte og hva vi fikk. Det er nok ikke så sannsynlig at dette er en situasjon som vil gjenta seg for andre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.