Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bytte e-post?

#1

Floksa sa for siden:

Vi har hatt online adresse i 25 år. Samme adressen. Når tar Telenor blodpenger for et utrolig dårlig tilbud. Web-løsninga suger lut og den funker bare halvveis i Apple appen. Og de har ikke egen app.
Eneste grunnen til å ikke bytte er jo alt prakket det fører med seg. Men er det lettere enn jeg tror? Jeg har så lyst til å gi Telenor fingern.


#2

Floksa sa for siden:

Og om man skulle bytta e-post, hva går man for? Gmail?


#3

Millen sa for siden:

Gmail. Jeg var hatt min siden 2005 og den brukes daglig.


#4

-ea- sa for siden:

Bytta til Gmail for mange år siden. Gratis, mye bedre spamfilter, og jeg har hele livet mitt i Google disk, omtrent. Bruker iPhone og Mac, null problem.


#5

Hønni sa for siden:

Definitivt gmail.


#6

Strutsen sa for siden:

Jeg liker ikke Gmail. Synes det er noe herk å bruke på både mobil og annet. Dette på tross av (eller på grunn av?) at jeg var ansvarlig for å rulle ut Gmail for business i en tidligere jobb.

Jeg bruker MS Office privat.


#7

Tallulah sa for siden:

Jeg syns Gmail er lett og oversiktlig både i browser og på mobil.

Sett opp autoreply om at du har byttet, og kjør dobbelt en periode.


#8

nokon sa for siden:

Eg har gmail og liker det - appen funker bra på iphone, men det blir litt surr om ein prøver å legge den inn i apple sin mail-app.

I gmail kan du legge inn vidaresending, slik at alt som kjem til den gamle e-postadressa går rett til innboksen der. Eg fekk hjelp av IT-nerden eg var gift med på den tida eg gjorde det, men det krev kanskje at du har eit aktivt abonnement hos telenor. Det går an å køyre dobbelt for ein periode, ja.


#9

Stompa sa for siden:

Jeg driver og bytter fra online til gmail. Har hatt gmail-adressen lenge, men har ikke brukt den noe særlig, men nå er det nok (pga. all spam-en).

Det er mye styr. :nemlig: Jeg tok en tørning og bytta adresse hos alle jeg kom på da jeg bestemte meg, men jeg tør ikke å si opp online-adressen enda, for det kommer stadig e-poster fra steder jeg ikke har tenkt på. Det er også noen steder der jeg ikke kan bytte sjøl men må kontakte, og de har jeg skjøvet litt foran meg. Så jeg beholder nok online-abb i hvert fall et halvt år til. :mumle:

Det verste er vel det lokale renovasjonsselskapet. Der måtte jeg sende e-post om bytte, og det har jeg gjort. Enda ikke fått svar, mellom en og to mnd seinere.


#10

kamp sa for siden:

Jeg har Hotmail men kjøpte domene (etternavnet mitt) og har laget Mail med den [email][email protected][/email] som så videresende all Mail til hotmailen og den sender fra den adressen ut..
likte gamle Hotmail bedre og har en Gmail jeg syns er veldig oversiktlig og jeg kan evt barr vinkle over domene navnet mitt til den Gmail.

Skulle jeg valgt i dag mellom Gmail og Hotmail sp ville jeg valgt gmail


#11

Fakse sa for siden:

Jeg liker ikke at Google skal trene sin AI og ellers ha full tilgang til min mail. Jeg velger derfor ProtonMail som har fokus på personvern og informasjonssikkerhet.

Det går helt greit å bytte mail, men det er nok lurt å beholde den gamle i en overgangsperiode. Det er alltid noe man glemmer å endre når man bytter.



#13

Miss Norway sa for siden:

Jeg og ungene har Applemail, mest fordi vi er så heavy inne i epleverdenen.

De lyder blant annet feks @icloud.com.


#14

Floksa sa for siden:

I overdreven Iver i går sletta jeg den gamle frisurf adressen min. Før jeg husket at den er både Finn.no, Aftenposten og ikke minst kontaktadresse for korpset :dåne:
Gjort er gjort så det løser seg vel. Ny Gmail oppretta så kjører vi smooth overgang og takk og forvell til Telenor i mai tenker jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.