Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dunskjørt, praktisk eller?

#1

Serafin sa for siden:

Nå har jeg to kvelder fryst på meg lausunger i ridehallen, og det kommer ikke til å bli varmere på en god stund. :knegg:

Jeg innser jo at dongribukse er ikke akkurat varmt, men jeg hater styr med å skifte bukser, ha på longs og fandens oldemor.

Så tanken om dunskjørt slo meg. Men er det faktisk litt varme i det? Og sikkert praktisk i hundeparken og slike ting også?

Jeg hater boblebukser og slike ting med en passion, og sliter alltid med å finne som ikke ser ut som ballonger rundt lårene mine. (Men det har mest med min fasong å gjøre)

Dere som har dunskjørt, varmer det litt? Er ikke snakk om på timesvis, men greit å ikke være blå når jeg går tilbake til bilen...


#2

Musemus sa for siden:

Det varmer. :nikker:


#3

frukt sa for siden:

Jeg har et fra Houdinin uten dun, og det varmer også. Bruker det på fjellturer om vinteren.


#4

Nelly Nickers sa for siden:

Det varmer, men spesielt flatterende er det ikke. Ikke mindre bumsete over rumpa enn boblebukse. Men det er kanskje mer praktisk.


#5

Pelle sa for siden:

Har fra Bergans og bruker det under boblekåper. Varmer!


#6

venla sa for siden:

Det varmer og er godt å ha på om man er mye ute og ikke rører på seg hele tiden. Jeg kjøpte mitt når ungene var små og de lekte i snøen, gikk på skøyter osv.

Mitt er fra Ellos.


#7

løve70 sa for siden:

Har ikke prøvd dunskjørt - ser for meg at det kan være fint når man raster på skitur :knegg:

Etter å ha tilbrakt mange, kalde timer i ridehall, kjøpte jeg denne for et par år siden;
uhipwear.com/nb-no/rideklaer-dame/ridekaper/igloo-coat-2-0-dark-navy
Den er supervarm, kan se for meg at den vil passe helt perfekt i hundeparken også. Den er egentlig ganske nett og fin i fasongen og dersom du bare 'er' i ridehallen kan du fint bruke den i byen også.


#8

Input sa for siden:

Ville heller kjøpt en lang dunkåpe, jeg er veldig frelst etter å ha kjøpt min for noen uker siden. Min rekker meg til under knærne og jeg merker stort forskjell på lårene etter det. Men det kommer jo kaldt luft opp under, så det vil aldri varme like mye som bukse. Om jeg skulle stått stille mange timer i ridehall, ville jeg brukt bukse. Jeg bruker bukse når jeg ser på Storebrors fotballkamper.


#9

Syrinx sa for siden:

Eg har boblerskjørt, tok meg ikkje råd til dun. Det varmar godt.

Men dongeri er no ikkje akkurat eit godt plagg når det er kaldt. Fleece/ullbukser er varmare, og mjukare å ha under eit skjørt også. Men det no meg, da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.