Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva lager jeg av rester av stekt torsk?

#1

Lhi-My sa for siden:

Vi skulle egentlig ha middagsbesøk i dag, så jeg stekte ganske mye torsk med bacon, poteter og ertestuing. Gjestene meldte avbud i siste øyeblikk fordi ett av barna kastet opp i bilen på vei hit, så da har jeg mer enn nok torsk til i morgen også. Men hvordan tilbereder jeg dette ? Jeg vil gjerne bruke fisken, bacon og potetene på en annen måte. Kan man lage plukkfisk av stekt fisk? Andre forslag?



#3

Floksa sa for siden:

Kan brukes til det meste? Jeg ville laget plukkfisk eller fiskegrateng. Men det er fordi det er det ungene mine liker best.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg ville laget fiskegrateng. Da blir ungene mine glade.


#5

Lhi-My sa for siden:

Fiskegrateng spiste vi for noen få dager siden, så da prøver jeg meg på noe plukkfisk-aktig. Jeg er god på restemat, men veldig uerfaren på fiskerester. Veldig sjelden det blir fisk til overs etter middag her.


#6

Acino sa for siden:

Pytt i panne er veldig godt med torsk: Poteter, gulerøtter, masse løk og fisk. Bacon kan puttes i også. Ertestuing ville jeg dog hatt ved siden av eller spart til tirsdag og tatt noe annet til da.


#7

Lhi-My sa for siden:

Ertestuingen havner nok på ei brødskive sammen med litt leverpostei. Det er godt, det!



#9

Einhyrningur sa for siden:

Plukkfisk. Jeg elsker plukkfisk.


#10

liefje sa for siden:

Det er veldig godt med pasta.

Stek torsk til den blir smuldrete. Stek bacon. Lag tomatsaus av tomatpure, tomatboks, chili og ellers det du vil ha. Ha baconet i sausen. Kok pasta. Bland pastaen i tomatsausen med baconet. Strø torsken på toppen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.