Vi skulle egentlig ha middagsbesøk i dag, så jeg stekte ganske mye torsk med bacon, poteter og ertestuing. Gjestene meldte avbud i siste øyeblikk fordi ett av barna kastet opp i bilen på vei hit, så da har jeg mer enn nok torsk til i morgen også. Men hvordan tilbereder jeg dette ? Jeg vil gjerne bruke fisken, bacon og potetene på en annen måte. Kan man lage plukkfisk av stekt fisk? Andre forslag?
Fiskegrateng spiste vi for noen få dager siden, så da prøver jeg meg på noe plukkfisk-aktig. Jeg er god på restemat, men veldig uerfaren på fiskerester. Veldig sjelden det blir fisk til overs etter middag her.
Pytt i panne er veldig godt med torsk: Poteter, gulerøtter, masse løk og fisk. Bacon kan puttes i også. Ertestuing ville jeg dog hatt ved siden av eller spart til tirsdag og tatt noe annet til da.
Stek torsk til den blir smuldrete. Stek bacon. Lag tomatsaus av tomatpure, tomatboks, chili og ellers det du vil ha. Ha baconet i sausen. Kok pasta. Bland pastaen i tomatsausen med baconet. Strø torsken på toppen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.