Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

annemede sa for siden:

God morgen og hallo fra syndefloden. :knegg:


#3

celebelen sa for siden:

God morgen fra kontoret!


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har unnet meg hjemmekontor i dag. Egentlig har jeg avtale om å sitte hjemme hver fredag, men jeg har vært på jobb nesten hver gang. I dag tror jeg veldig mange skal ha fri, og vi skal ha et frokostmøte som det er egentlig er mye bedre å delta på digitalt. (Da får jeg riktignok ingen frokost, men jeg kan strikke mens jeg blir informert.)

Ellers er vi i gang med ribba som skal serveres i morgen. Det har nå vært en tradisjon i mange år at vi inviterer broren min med familie på ribbe litt før jul. Siden vi har foreldre som ikke kan være sammen på julaften, så deler vi oss og tar "hver vår", men da blir den ribbemiddagen vår felles greie i jula. Mannen min er helt suveren på ribbe, så alle gleder seg veldig.


#5

Sissel sa for siden:

God morgen, hjemmekontor her også. Tror jeg skal prøve å få pakket inn litt gaver innimellom jobbinga. Greit å gjøre det når jeg er alene hjemme.


#6

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg er på kontorkontor i dag og det er ganske tomt. Men, jeg skal ha et interessant møte og gå hjem tidlig, så jeg klager ikke.

Vinteridyllen er erstattet med bergensk julevær. Så jeg er litt spent på kjøreturen til fjellet i ettermiddag.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg er på jobb, litt rolig her med mye frafall. Passer meg fint, for jeg grubler på boliglogistikk.


#8

Toffskij sa for siden:

ENDELIG er jeg ferdig med den villeste delen av førjulsjobbinga, så nå føles det som skikkelig fredag!


#9

Fersken sa for siden:

Jeg hoster og hoster og er fullstendig utslitt. Tror jeg må ringe legen for å få råd.


#10

Palmen sa for siden:

God morgen fra hjemmekontoret! Her har det vært syke barn hele uka, i dag er endelig en av de tilbake på skolen så jeg kan få jobbet litt innimellom. Lenge siden de to var SÅ syke SÅ lenge.


#11

star sa for siden:

Lager pizzadeig, skal få med meg noe eksamensforberedende og så skal det leses. Igjen er målet bare å stå. Halvåret starta greit, men gikk rett vest.


#12

Pingis sa for siden:

Høres slitsomt ut, Fersken! Håper du kan få noe som hjelper.

Jeg er litt tom i sjela, men håper at te og litt adventskalendersjokolade kan bidra til at jeg kan holde det gående. Det pleier å funke. Bittelitt.


#13

tink sa for siden:

:klemme: på Pingis, det høres ut som du har en litt travel/tung førjulstid. Krysser fingrene for at det hjelper med te og adventsjokolade.

Vi fikk studentsønn hjem til jul i går. :elsker:
Han presterte å komme opp for å gå på toalettet i morgenrushet, og jeg stod selvsagt i veien og var dypt irriterende. You got to love them. :knegg:


#14

Nenne sa for siden:

Jeg har vært skikkelig effektiv i dag og fått gjort masse. Nå skal jeg bare cruise inn mot helg. Hjemmekontor i dag, så det blir litt klesvask i bakgrunnen her.


#15

Eia sa for siden:

Helg! :jippi:

Litt juleforberedelser og helgerengjøring, men så er det først semifinale i håndball-VM og så restaurantmiddag med eldste og kjæresten. :hjerter:


#16

Sissel sa for siden:

Tror det er overgangsalderen som tar et par stunt i dag, er svimmel og har hodeverk. Så nå skal jeg legge meg på sofaen for en hvil etter arbeidstid, mannen skal heldigvis lage middag.

Har fått unna litt julegavepakking i dag heldigvis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.