Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

annemede sa for siden:

Nok en dag hvor det vil gå bøtter med kaffe. :kaffepc:


#3

tink sa for siden:

God morgen!

Det nærmer seg jul. Jeg tror jeg kom i mål med nesten alle gavene i går. Mangler bare en småting til en liten tass i den delen av familien der rettferdighet betyr at alle gaver skal ha lik verdi.


#4

Nenne sa for siden:

Jeg har fri i dag for å bake og få ned skuldrene. :)


#5

Blondie sa for siden:

Det er så mye sykdom på jobb at det er helt latterlig. Vi få som holder ut, ser for oss sykdom i jula. :knegg:


#6

celebelen sa for siden:

Vi skal ha felles frokost på jobb i dag. Foreløpig er vi så få her at vi kan ha baguetter til både frokost, lunsj og middag.


#7

star sa for siden:

Første dag i ny jobb. Men skal til frisøren først. Var ikke akkurat mulig å få den bytta før jul med en knapp uke igjen. :humre:
Prøvde alle triks for god søvn i går, men niks. :sukk:


#8

Martis sa for siden:

Ser på vulkanutbrudd i livestream og jobber om en annen. God kaffe og to dager til ferie!


#9

ingling sa for siden:

Kommet meg på jobb med diverse pikkpakk, siden jeg skal rett av gårde for å synge julekonserter etterpå. Vi skal ha julelunsj med min lille gjeng i dag, det blir koselig. Ellers begynner møtefrekvensen å synke litt, det er helt greit. :Nemlig:


#10

løve70 sa for siden:

God morgen!

Igang med årets siste kunde-presentasjon (på Teams - jeg har gjort min del - nå ser jeg på de andre). Etterpå satser jeg på å dra ut og handle julegaver.

Så noen møter til, samt sette kursen til kontoret. Vi skal ut i dag, først vorspiel på kontoret deretter ut og spise. Ikke helt i form, så blir en rolig dag for min del.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg er på kontoret, men jeg tror at det er siste gang i år. Jeg har noen møter både i morgen og på torsdag, men tanken er at de kan tas fra hjemmekontor. Det er lite å gjøre på jobb akkurat nå, og jeg har masse plusstid, så det regnestykket er egentlig greit.


#12

Fintdethei! sa for siden:

Årets juleforkjølelse kom presis, det var jammen bra. Så lite til ingen søvn i 2 netter, så hals og bomull i hodet. Har klart å gjøre en kollega lykkelig med noe av mitt arbeid i dag, da.


#13

Sissel sa for siden:

Jeg er hjemme i dag, og benyttet lunchpausen (en litt lang en) til å kjøre ut og kjøpe 3 julegaver. Nå nærmer jeg meg slutten heldigvis. Sånn passe travelt på jobb heldigvis.


#14

Syrinx sa for siden:

I dag var eg invitert på førjulslunsj hos ei god venninne. Så luksus å berre setje seg til bords og få servert det beste ribbesmørbrødet. Legg til litt kaffi og småkaker, så er vi der. Tipp topp.

Ikkje like tipp topp at eg har lova å køyre eldste og ei venninne til byen så dei får gått litt i butikkar og på kafé. Batteria mine er tomme, så det blir ein prøvelse. Men tar med øyreproppar og set meg ein stad med ein kopp chai latte og høyre podcast medan eg ventar. Det går nok fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.