Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal lammerull i kjøleskap når den presses?

#1

daffy sa for siden:

Skal koke lammerullen nå. Skal den bare trekke eller skal den bare trekke?
Den skal vel ligge 34 timer i press, må den være i kjøleskap da, eller på kaldt rom?


#2

Syrinx sa for siden:

Trekke, ikkje koke. Meiner å hugse at kjernetemperaturen på rullen skal vere 84 grader.

Eg legg alltid rullen i press i kjøleskap, og den ligg berre over natta.


#3

Malama sa for siden:

Trekke, ikke koke, og min ligger heller ikke i press mer enn over natta. Jeg rydder ikke plass til preesa i kjøleskapet, men setter den oppå fryseren, det er en kald bod.

Så legger jeg den i saltlake i kjøleskapet neste dag


#4

daffy sa for siden:

Og kan den legges varm i pressen, eller må den avkjøles først?


#5

Syrinx sa for siden:

Du treng ikkje avkjøle.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.