daffy sa for siden:
Skal koke lammerullen nå. Skal den bare trekke eller skal den bare trekke?
Den skal vel ligge 34 timer i press, må den være i kjøleskap da, eller på kaldt rom?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
daffy sa for siden:
Skal koke lammerullen nå. Skal den bare trekke eller skal den bare trekke?
Den skal vel ligge 34 timer i press, må den være i kjøleskap da, eller på kaldt rom?
Syrinx sa for siden:
Trekke, ikkje koke. Meiner å hugse at kjernetemperaturen på rullen skal vere 84 grader.
Eg legg alltid rullen i press i kjøleskap, og den ligg berre over natta.
Malama sa for siden:
Trekke, ikke koke, og min ligger heller ikke i press mer enn over natta. Jeg rydder ikke plass til preesa i kjøleskapet, men setter den oppå fryseren, det er en kald bod.
Så legger jeg den i saltlake i kjøleskapet neste dag
daffy sa for siden:
Og kan den legges varm i pressen, eller må den avkjøles først?
Syrinx sa for siden:
Du treng ikkje avkjøle.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.