Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Blå sa for siden:

God morgen.

Rolig start på juleferien i dag. Jeg drikker kaffe og strikker på en julegave. I løpet av dagen skal mannen og jeg gjøre den store julehandlingen og vaske huset


#3

Eia sa for siden:

God morgen. Jeg skal sende noen viktige mailer, kjøpe inn resten av ansattjulegavene, og så ut i produksjonen litt. Trenger fysisk arbeid og P2 på øret i dag - det har blitt litt mye admin-arbeid i det siste.


#4

star sa for siden:

Jaggu mørkt ute.
Kommet meg på jobb. Blir første fulle dagen. Jeg er helt skutt når jeg kommer hjem.
Egentlig kamp i kveld, men vet ikke om jeg orker.


#5

Sissel sa for siden:

God morgen, er på kontoret, og hadde egentlig tenkt å være her hele dagen, men siden det er meldt vindkast på 41m/s i ettermiddag, og jeg har en liten bil, så er det mulig jeg tar hjemmekontor etter lunch. :)


#6

Nenne sa for siden:

Her har det kommet en god del snø i natt og mer er i vente. Nå må vi bare krysse fingrene for at det ikke krabber over null og slår om til regn. Da blir det kaos her!


#7

tink sa for siden:

Siste kontordag før jul. Har lagt opp til ferie og avspasering i jula. Mulig jeg kan klokke inn noen timer med arbeid i romjula dersom muligheten byr seg, men det skal bli godt med fri.


#8

celebelen sa for siden:

Værmeldingen sa hjemmekontor i dag, og siden jeg var på julebord i går var det like greit.


#9

løve70 sa for siden:

God morgen!

Endelig juleferie. Et møte og noen mailer å sende, men så logger jeg av. Uheldigvis er jeg blitt syk, ikke den starten på ferien jeg hadde håpet på. Heldigvis ferdig med de fleste julegavene, satser på at jeg orker en kjapp tur ut i dag for å få fikset resten.


#10

Blondie sa for siden:

Jeg har egentlig ferie, men skal inn på jobb for litt lunsj. Hyggelig å avslutte ordentlig.

Foreløpig har jeg feiret ferie med å ramle langflat på isen to ganger (med brodder!). Et puddersnø-lag oppå speilblank is er ikke de helt ultimate forholdene. :gal:


#11

ingling sa for siden:

Hjemmekontor her også, og så skal jeg avspasere litt seinere og dra til frisøren og fikse litt siste småkjøp før jul.Har såpass lave skuldre at vi garantert har glemt noe, men butikkene er da åpne noen dager til. :humre:


#12

Sissel sa for siden:

Jeg dro hjem etter lunch som planlagt, og er nå på hjemmekontor. Fikk handlet litt matvarer på vei hjem, men mangler fortsatt endel til jul.

Merket godt vinden hjemover på ei slette jeg kjører over, og det rister godt i huset nå.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Kastet inn håndkleet etter lunsj. Tar meg en lur på sofaen før jeg skal lytte inn til et teamsmøte om en drøy time.


#14

Blå sa for siden:

Vi har handlet uhorvelige mengder med mat. Og så mye vin at jeg følte behov for å understreke at vi skulle ha gjester. :flau:

Nå jobber jeg bitte litte grann fra sofaen, før jeg skal steke den ene ribben vi skal ha i morgen.


#15

Blondie sa for siden:

Det ene barnet mitt jobber på polet, det resulterte i rødmende handling her også. Hun er så fin når hun anbefaler vin! :knegg:


#16

Syrinx sa for siden:

Eg hadde mata surdeigstarter i går kveld, så i dag måtte eg tidleg opp for å setje brød. Skulle tru eg fekk mykje ut av dagen då, men det begrensar seg. Planen om å støvsuge og vaske gulvet utset eg litt til, det kan eg ta etter at juletreet er på plass laurdag. #prokrastinering


#17

Martis sa for siden:

Julezen snart, bare jeg ikke blir syk. Gavene er stort sett i hus, mannen mangler moren sin… almost eneste gaven han har ansvaret for. :knegg: Hunden begynner å bli seg selv og jeg er litt roligere. Det snør, det er lys på juletreet og fyr i peisen. :hjerter:


#18

star sa for siden:

Måtte grave fram bilen. Glad jeg ikke møtte måkekortesjen min vei. Gikk greit nok å kjøre. Planen er enda tidligere i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.