Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode nettsteder for barn som skal lære å sy med maskin?

#1

Høst sa for siden:

Knøttet (8 år) får symaskin i julegave. :D Vi fant denne panduro.com/nb-no/products/sy-strikk/symaskiner-tilbehoer/symaskiner/symaskin-brother-lp14-900300?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAhJWsBhAaEiwAmrNyq7FiAKV8vGrkma4xAzJseWZsVaW2xnYlugrQz5ubd6bJ1SYbFIr8lxoCAJQQAvD_BwE#fo_c=3247&fo_k=fdb9ff25a16326519ae49ce67220a619&fo_s=gplano som skal være barenvennlig og enkel, men likevel ha nok valg til å holde noen år. Jeg kan sy (litt), type barneklær og slike enkle mønstre, men finnes det noen nettsider om maskinsøm som er særlig rettet mot barn? Med tips, triks, mønster osv? Gjerne på engelsk, men også norske er interessante. :D


#2

Syrinx sa for siden:

www.lillifix.no/

Ikkje spesielt for barn, men ho er pedagog og har jobba i barneskule før så ser ikkje vekk frå at ho kan vere relevant.


#3

Høst sa for siden:

Den så kjempebra ut, noterer linken til jeg ser at interessen hos Knøttet er der - litt dyrt med 249,- i måneden hvis hun plutselig ikke vil bruke maskinen likevel. :)

Gode bøker er også fint å få tips om - jeg finner masse for unger som vil lære å strikke, men ikke noe for søm. :)



#5

Inagh sa for siden:

På Youtube kan du søke opp Learn to sew kids, my first sewing machine, der får man enkle instruksjonsvideoer - dog på engelsk. Ellers finnes det også mange enkle tutorials for ymse prosjekter på Youtube.

Lykkectil, håper det blir starten på mang en fin systund.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.