Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokoladekarameller

#1

Tangina sa for siden:

Lagde noen nydelige sjokoladekarameller til noen julegaver før jul. Siden vi gjerne ville ha noen selv og siden de var så gode, forsøkte jeg på en ny porsjon i dag. De ble bare smulete og rare. Vet noen hvorfor? Blir karameller sånn hvis temperaturen er for høy? (Kuleprøven var helt hard da jeg tok karamellen av varmen og rørte inn smør).


#2

safran sa for siden:

Det er ikke en fudgeoppskrift du har, da? Som skal være smulete? Ellers er det eneste jeg kan tenke meg at temperaturen har vært litt høy.


#3

Tangina sa for siden:

Den første porsjonen jeg lagde var passe seig. Jeg forsøker å overbevise meg selv at de smulete karamellene smaker som fudge eller noe, men det er noe som ikke helt stemmer. Her er oppskriften:


#4

MorStine sa for siden:

Jeg lagde oppskriften på tine.no før jul, og de ble nydelige, seige karameller, helt perfekte. Her er oppskriften. Veldig enkelt...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.