Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julaften

#1

Kaffestuggu sa for siden:

:gave::gave:

God jul, kjære FP-er.

:lys::lys::lys::lys:


#2

Blondie sa for siden:

God morgen og god jul! :nisse:

Vi har kontroll på hva vi skal gjøre før gjestene kommer og planlegger en rolig morgen. Jeg ser på Den nye dyrlegen mens jeg venter på at sambo våkner. :knegg:


#3

Frøy sa for siden:

God morgen og god jul.
Eneste som er oppe her i huset og skal i gang med julefrokosten, som i følge 19-åringen er det viktigste med hele julen, så det gjelder å ikke skuffe.


#4

millact sa for siden:

Våken, sikkert eneste. Siden vi ikke er hjemme velger jeg å bli i sengen litt til.


#5

Tjorven sa for siden:

Vi er godt i gang med ribbe - minutt for minutt. Dette blir bra!


#6

Taien sa for siden:

God jul fineste FP! :hjerter:
Jeg ligger i senga enda, men er på vei ut av. Har sovet bare få timer i natt, men det blir nok tid til en powernap senere.
Snart skal ribba i ovnen!


#7

star sa for siden:

Endelig en god natt.
Gleder meg til julelunsj. Hadde planer om rusletur, men har ikke med meg nok klær. Dvs guttungen har hvertfall ikke det. Er kaldt ute.


#8

Tjorven sa for siden:

Pokker altså. Knerten har feber. Han som aldri er syk. Jeg har snakket med faren min, og de kommer uansett. Vel, vel. Sånn er det noen ganger.


#9

Blondie sa for siden:

Uff, god bedring til Knerten! :klemme:


#10

Syrinx sa for siden:

Fyr i peisen og rolig hus. Ein kan seie mykje om gaming og livet på skjerm, men nokre gongar gir det mor i huset eit behøvd stille og rolig pusterom.

Det er null julestress her. Pinnekjøttmiddagen er av årets enklaste kjøkkenmanøvre, så det tar eg med knusande ro. Ikkje skal vi ha besøk heller, så humla får suse slik det passar oss. Men klokka 17, då er det fest!


#11

Fersken sa for siden:

Har laget dessert/kaffekos som vi skal ta med dit vi skal spise julemiddag og skal snart pakke inn den siste gaven.
God jul, fineste FP med de beste folkene. :hjerter:


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg koser meg med at tenåringene ligger krølla oppå hverandre og ser på Disneys jul. Begge synger høyt.


#13

Maverick sa for siden:

God jul alle sammen. :hjerter: Jeg tilbringer den i sofaen med hunden krøllet sammen ved siden av meg mens vi binger Game of Thrones ( :knegg: ) og nistrikker sokker (bare meg, ikke hunden) til barna som kommer hjem om noen dager. I kveld skal jeg i stallen og fôre alle hestene, og det er det eneste selskapet jeg ønsker meg i dag, så det passer meg utmerket. :zen:


#14

Skilpadda sa for siden:

God jul, FP! Her nordpå er det kaldt og fredelig; vi har spist julegrøt, pynten kom opp i går, og nå skal vi bare chille noen timer før det blir julemiddag og etter hvert gaver.


#15

Dali sa for siden:

God jul! Her er far i huset syk, akevitten forsvunnet i flyttelass, men ellers alt vel! For første gang bare oss i jula og det er veldig godt. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.