Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nybakte rundstykker og frysing

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg baker Nennes rundstykker nå som jeg skal servere om 13 timer. Går det greit å ikke fryse de? I så fall legge de i plastposer eller i klede? Tenkte i så fall å lunke litt på de i ovn/airfryer før julelunchen i morgen.


#2

Input sa for siden:

Putt i plastpose og stek de tre-fem minutter i AirFryer rett før servering. Jeg gjorde det med lussekatter og da ble de perfekte, selv når de var ganske gamle. Jeg ble MYE mer glad i airfryeren etter det. :knegg:


#3

IzziCreo sa for siden:

Ja, ikke sant! Vi frisker opp rundstykker, baguette, brød, horn, boller med airfryer og unngår mye matsvinn på den måten. Selv tørre rundstykker fra dagligvaren får nytt liv! Men ville allikevel sjekke her inne om jeg burde har fryst dem... Men da må vi kaste noe ut av fryseren og det håpet jeg å slippe :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.