Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Millen sa for siden:

God jul alle sammen.

Kaffe og tv her.


#3

millact sa for siden:

Straks tv og kaffe her og. Min mor er våken. Alle de andre sover.


#4

Fintdethei! sa for siden:

God jul!

Jeg bråvåknet 9.20 (etter å ha vridd meg i evigheter i 6-7-tiden). Blir helt i ørska av å sovne igjen på den måten. De som er oppe har spist en rolig julefrokost. Middagsgjester i ettermiddag og ellers håp om å få luftet seg litt enten før middag eller i kveld.


#5

star sa for siden:

Våkna kl.4 :gal:
Blir noen sløve dager. Skal kjøre gutta til toget etterpå for de skal på juleselskap på den andre siden av familien.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg har hatt en urolig migrenenatt, min egen feil fordi jeg dristet meg til å ta et halvt glass rødvin til maten i går. :gal:

Fin feiring i går, i dag skal vi bare nyte den rolige dagen. Akkurat nå ser vi på retro jule-actionfilmer.


#7

Kanina sa for siden:

Jeg fikk også julemigrene, men det var nok heller pga stress enn noe annet. Neste år tror jeg at jeg må stå over julelunsjen hos svigers. Fra før droppet jeg besøk på graven til pappa. Alt trenger jo ikke skje på den ene dagen. Julegjestene ankom en time for tidlig! Ikke pga en misforståelse, men fordi de kjedet seg hjemme. Da steg blodtrykket en smule. Ikke spurte de om der var greit heller. Det ble en hyggelig kveld, men jeg la meg kl 21.


#8

Blå sa for siden:

Kanina: det er faktisk ikke greit. En time før et selskap er man på ingen måte klar.

Vi har dekket bordet til selskap nr 4 på like mange dager. Jeg liker selskaper, men innrømmer at jeg gleder meg litt til å ligge lenge og ikke dekke bord i morgen.


#9

Tjorven sa for siden:

Nå er det helt rolig. Vi hadde en god plan for gårsdagen, så det ble ikke noe stress. Ribba ble supergod og så får vi spise pinnekjøtt en dag i romjula.

Våre julegjester kommer alltid en time for tidlig, men nå vet vi jo etterhvert at det skjer. De får leve med at vi står midt i matlaging. Jeg synes faktisk det er verre med den gjesten som alltid kommer for seint, og ikke er her når maten skal serveres. (I år bar den gjesten ikke hos oss.)

Gårsdagens morsomste gaveoverraskelse var knertens glede da han fikk gavekort på Annis pølsemakeri og beskjed om å kjøpe seg wagyu-kjøtt. Han ble så glad! Og enda morsommere hvor månebedotne besteforeldrene ble over at en 16-åring kunne bli SÅÅÅÅ glad for å få kjøtt i presang.


#10

Kanina sa for siden:

For en presang, Tjorven!
Blå: romjulsdagene her brukes til å skitne til den røde juleduken! Fritt fram. Neida. Jo litt. :knegg:


#11

Observatøren sa for siden:

Haha, tidenes gave, Tjorven.

Her er 18-åringen i fyr og flamme over oppdraget om å kjøpe seg en smørbrødgrill. Mye googling for å finne den riktige.

Jeg fikk ingen fysiske julegaver i år, men har bestemt meg for å kjøpe symaskin for pengene jeg fikk. Kanskje mulig å gjøre noen kupp i bruktmarkedet fremover hvis jeg vet hvilken jeg ser etter.


#12

nolo sa for siden:

God jul, bloggorama. :lys:

Vi hadde en fredelig og fin julaften her hjemme, og i dag blir enda fredeligere. :knegg: Datter og jeg har spist julefrokost sammen, og ble enige om at lillebror ville bli gladere over å sove frempå og heller spise frokost mens vi drikker kaffe. :jupp:


#13

Millen sa for siden:

Kanina; enig med Blå at det ikke er greit. Unntak er langveisfra gjester pg det ikke er lett å beregne tid pga vær og føre feks.

Nå har jeg luftet meg selv,mann og 2 av 3 barn. Delvis sol og fint vær.


#14

star sa for siden:

Gutta ble forresten veldig fornøyd med smågaven fra hverandre. Det ble overraskende penger i lomma på begge to (Flaxlodd).


#15

Pelle sa for siden:

Kanina; vi drar på grav lille julaften, og da er det mange sndre lys der. Hjelper på min julelogistikk.


#16

millact sa for siden:

I år dro vi på gravene 22.12 siden vi kjørte til Oslo. Kjøpte lys som brenner i 72 timer.

Pinnekjøtt på kok hos min bror; dette tror jeg er tidenes jul; vi storkoser oss sammen alle 8.


#17

Millen sa for siden:

Så koselig Millact. God jul til dere.:)


#18

Blondie sa for siden:

Vi tok også gravrunden på lille julaften i år, noe som hjalp på både logistikken og humøret. Det blir en tradisjon fremover.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.