Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Kanina sa for siden:

Jeg ligger og venter på at hunden skal mase meg ut av senga.
I går kom jeg meg endelig til gravstedet. Alt var nedsnødd. Pappas grav var en stakket stund den eneste som hadde lys og pynt synlig, inntil det nok blir dekket av snø igjen.
Planen i dag er å gjøre minst mulig egentlig.


#3

star sa for siden:

En smule ufyselig føre. Gikk greit fram til siste halvdel etter at jeg kjørte av. Vindusvarme på full guffe og bruk av vindusviskere med omhu.
Ikke full dag og så skal jeg knekkes litt etterpå.


#4

Nenne sa for siden:

I dag får vi ingen gjester og vi er uten planer. Jeg skal slappe maks av! Vi har bare hatt koselige besøk altså, men i dag blir en pysjamasdag. :)


#5

Eia sa for siden:

God morgen. Støl etter styrkeøkt i går. Halvannen uke mellom øktene er litt lenge, kjenner jeg ...

Men jeg har romjulsfri, og ingen planer for dagen annet enn å fullføre en prosjektrapport for frivilligjobben og starte på nytt strikketøy.


#6

celebelen sa for siden:

Vi reiste hjem i går kveld i stedet for i formiddag, og det var et godt valg når jeg ser på snøværet ute. Dagens eneste planer er litt jobbing fra hjemmekontoret, og en tur ut på besøk i ettermiddag (da er det forhåpentligvis måkt).


#7

Dali sa for siden:

Alle har vært syke i huset fra uka før jul og til nå. Jeg er sist, men tror at det ble en lett runde på meg. Later som iallefall. Ut og prøve hest med hestejenter nå straks, så ribbe til middag.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har gjemmekontor. Det er veldig stille og rolig. En i overkant heftig julehelg er tilbakelagt, jeg kjenner jeg trenger roen. Nå jobber Ken (Wood) flittig med en rundstykkedeig. Selv skal jeg ta på meg regntøy og brodder og gå en tur i dagslys snart.


#9

polarjenta sa for siden:

Jeg har skoledag og dermed fri. Har foreløpig bare sløvet, men skal straks kle på meg og fra for å ta en kafevakt på romjulsturneringa i fotball.


#10

Blå sa for siden:

Jeg har hyttekontordag.

Veldig fornøyd med planleggingen min. I går var det fint vær og vi fikk en god skitur. I dag snør det og er grått og det passer helt strålende å sitte inne og se på været og få unna litt arbeid.


#11

millact sa for siden:

Hjemmekontor i dag; travelt rett og slett.


#12

star sa for siden:

Jeg rakk knekketimen min. Så mørkt ut en stund. Nå er jeg slakt I sofaen.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Jeg kom meg ut på goggetur i stiv kuling, regn og glatte fortau. Forkjølelse før jul har forvandlet meg til en flodhest.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.