Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan mann og sønn finne på i Trondheim i kveld?

#1

Divine sa for siden:

Jeg skal møte noen FP-ere i Trondheim i dag, og mann og sønn tenkte å finne på noe i mellomtiden. Men hva? Er det noe som er åpent i Trondheim etter klokken 16.30 i romjula annet enn de største kjøpesentrene?


#2

Cuyahoga sa for siden:

Kino?

Pirbadet?

Går jo an å sjekke åpningstidene til Rockheim og andre museer, men ser egentlig for meg at de stenger tidlig.

Lysløpyene i marka er åpne, men de har vel ikke med seg ski eller utstyr. Skøytebane på Dokken på Solsiden, men de har sikkert ikke med skøyter heller.

Pub til pub/cafe til cafe-runde, om Bakklandet, Lademoen, Elvehavna, sentrum?


#3

Divine sa for siden:

Takk for tips, Cuya. De har ikke noe utstyr, nei, så ski og skøyter utgår. Pirbadet utgår også, og Rockheim har de vært på så mange ganger at de er litt mettet. De har sjekket kinoene, men det er ingenting som frister, dessverre. Men pub-til-pub-runde kan kanskje passe for dem. Hvilke puber/kafeer er kulest?


#4

My sa for siden:

Hvis de er interessert i jazzmusikk er det Julejazz på Scandic Nidelven i kveld. Massevis av koserter med mange ulike artister. Hvis vi ikke hadde reist vekk i dag hadde jeg dratt med faren min dit.


#5

Divine sa for siden:

Vi har faktisk sett på den julejazzen, My, siden sønnen min er veldig glad i jazz. Jeg skal høre med han igjen om det er noe han kan tenke seg.


#6

Selma sa for siden:

På Work-work nederst i Munkegata kan man spille shuffelboard og muligens andre brettspill



#8

Che sa for siden:

Work work har både shuffelboard og flipperspill og brettspill.


#9

Divine sa for siden:

Takk for alle tips. De utsatte byturen til i kveld, og satser da på noe så tradisjonelt som kino. Men kjekt med tips til senere anledninger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.