Palmen sa for siden:
Hovedrett: kalkunbryst med masse tilbehør med poteter og fløtesaus
Hva skal jeg lage til forrett? En av gjestene er allergisk mot melkeprotein og nøtter. Bor i nærheten av søndagsåpen kiwi og har fullt kjøleskap.
Help me?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Palmen sa for siden:
Hovedrett: kalkunbryst med masse tilbehør med poteter og fløtesaus
Hva skal jeg lage til forrett? En av gjestene er allergisk mot melkeprotein og nøtter. Bor i nærheten av søndagsåpen kiwi og har fullt kjøleskap.
Help me?
Isolde sa for siden:
En suppe?
Melkefrit er veldig enkelt. Bytt ut smør med melkefritt margarin (melange, synnøve, rema, eldorado. Veldig stort utvalg)
Fløte byttes ut med gryr matfløyel.
Havremelk, mandelmelk, gryr melk kan brukes som vanlig melk.
Stort sett har de disse tingene på søndagsåpen butikk.
Jeg lager sjeldent forett så hva du skal lage er jeg mer i tvil om. Jeg liker selv spekemat/ oster, en suppe, salat.
Palmen sa for siden:
Melkefritt smør og fløte har jeg allerede. Vet bare ikke hva jeg skal lage :knegg:
frukt sa for siden:
Kald avokadosuppe er veldig godt og enkelt.
vegetarmat.org/oppskrift/avocadosuppe/
Addison sa for siden:
Jeg har hatt suksess med denne trinesmatblogg.no/recipe/laksetartar-med-avocado-og-mangosalsa/
Fersken sa for siden:
Hva med den gode gamle rekecoktailen (den er vist på vei tilbake)
gladkokken.no/oppskrifter/-6
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.