Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forrett uten melkeprotein og nøtter

#1

Palmen sa for siden:

Hovedrett: kalkunbryst med masse tilbehør med poteter og fløtesaus

Hva skal jeg lage til forrett? En av gjestene er allergisk mot melkeprotein og nøtter. Bor i nærheten av søndagsåpen kiwi og har fullt kjøleskap.

Help me?


#2

Isolde sa for siden:

En suppe?

Melkefrit er veldig enkelt. Bytt ut smør med melkefritt margarin (melange, synnøve, rema, eldorado. Veldig stort utvalg)
Fløte byttes ut med gryr matfløyel.

Havremelk, mandelmelk, gryr melk kan brukes som vanlig melk.

Stort sett har de disse tingene på søndagsåpen butikk.
Jeg lager sjeldent forett så hva du skal lage er jeg mer i tvil om. Jeg liker selv spekemat/ oster, en suppe, salat.


#3

Palmen sa for siden:

Melkefritt smør og fløte har jeg allerede. Vet bare ikke hva jeg skal lage :knegg:





Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.