Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Espressopulver - hvor får jeg tak i det?

#1

Retz sa for siden:

I et innlegg for litt siden anbefaler Sola en konfektkake med cappuccino fra Det Søte Liv. I oppskriften er en av ingrediensene espressopulver, altså ikke vanlig pulverkaffe, men et pulver som ikke trenger væske for å løse seg opp og som egner seg til baking. Det er bilde av et glass Nescafé espressopulver, men jeg finner det ingen steder, heller ikke på norske nettbutikker. Jeg ville uansett ikke kjøpt Nestlé, men det må da finnes andre merker som har dette?

Tips?




#4

Obelix sa for siden:

Den banana linker til er vel espressopulver? Det er pulver og det er espresso(som er laget av mer mørkbrent kaffe enn vanlig (frysetørket) kaffe)


#5

Retz sa for siden:

Er det? Synes dette er veldig forvirrende. :vetikke:

Her er bilde av den som oppskriften refererer til:

[ATTACH]67546[/ATTACH]


#6

frukt sa for siden:

Det ser ikke ut til at de produserer den lenger. Finner den ikke hos Nescafe.


#7

Nextlife sa for siden:

Det hun mener er at pulveret er fint, og ikke sånne små klumper som vanlig pulverkaffe.
Du kan enten bruke det som linkes til lengre opp her eller vanlig pulverkaffe, men bruk da ca. dobbel mengde. Om du bruker dette som ikke er så fint er det bare å knuse i morter e.l., eller løs det opp i en ts av væske fra oppskriften.


#8

Retz sa for siden:

Ok, da prøver jeg vanlig espresso pulverkaffe neste gang. Tusen takk for hjelp!


#9

Tallulah sa for siden:

Den lenka fra kaffegeek forklarer det greit. Det er bare bønnene det er laget på som er forskjellen, altså er begge deler pulverkaffe, men det ene på espressobrente bønner, vanlig pulverkaffe er på vanlig brente bønner og smaker traktekaffe.


#10

Sola sa for siden:

Jeg fikk heller ikke tak i det pulveret som står i oppskriften så jeg kjøpte cappuccino-poser, sånn type rett-i-koppen. Bruker 1-2 poser, tror jeg har brukt begge deler. Veldig godt.


#11

Syrinx sa for siden:

Eg har laga den kaka med det espressopulvetet som banana lenka til. Heilt topp.


#12

Retz sa for siden:

Da er det straks flere muligheter! Bra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.