Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pinnekjøtt i lefse?

#1

Floksa sa for siden:

Jeg skal ha med litt fingermat til ca 10 stk i dag. Tenkte å lage lefserull med julematrester. Har en del pinnekjøtt som kan brukes. Men jeg er usikker på hva jeg skal ha sammen med pinnekjøttet i lefsene?


#2

Tjorven sa for siden:

Hjemme hos oss ble det i går servert pinnekjøtt (samt ribbe og andebryst) i bao bun i går. Da kjørte vi på med gulrot (ra, men strimlet med potetskreller), hoisin saus og sylta rødløk. Jeg tenker at det funker helt fint i lefse også.


#3

Myria sa for siden:

Rødbetesalat (den kremete sorten) eller Snøfrisk (evt annen naturell kremost) og tyttebær.


#4

Hyacinth sa for siden:

Masse ulikt funker!

Min go to er pinnekjøtt, creme fraiche, ruccula og ripschutney (eller noe annet med sødme). Man kan også bruke rester av kålrabistappen.


#5

Lhi-My sa for siden:

Jeg spiser pinnekjøttrester på lefse med snøfrisk og enten sennep eller syltet rødløk. Supergodt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.