Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

star sa for siden:

Litt surere i dag enn i går. Fredag må nok kleslagene dobles.
Humper på bussen.


#3

Tjorven sa for siden:

I dag kom banen, men de kjørte bare enkeltsett og ikke dobbelt som de pleier om morgenen. Så det ble fullt i dag også.

Jeg hoster og harker som et uvær, og har derfor nesten ikke sovet i natt. Da er det jo litt dumt at jeg har avtalt å trene med noen, men jeg tenker at det bare er å hoppe i det. Det er ikke noen vits å utsette det lenger.

Litt fornøyd er jeg med meg selv i dag. Etter å ha vært kokk og servitør for to store tenåringer hele jula, så var det ingen protester fra knerten om å ta middagsansvar i dag. Så når jeg kommer hjem fra trening så venter det kylling tikka masala.


#4

Nenne sa for siden:

Hjemmekontor i dag også. Jeg er blitt litt for vant til kosebuksa igjen. :humre: Ikke har jeg lyst til å ut i kulda og blæsten heller.


#5

Appelsin sa for siden:

Sykt mye vind i natt, dårlig søvn. La mellomleggspapir på frokosten til yngstemann, så rart ut på tallerkenen :knegg:
Trodde jeg skulle ha prostatamøtet i dag, men det skal jeg visst ikke, og ledermøtet i morgen går ut, så da står jeg igjen med en uke uten møter, og det er jo bare helt nydelig.


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi kom hjem fra Japan-juleferie i går morges, og jeg er fortsatt litt woozy (tross nærmere tolv timers søvn i natt) og ikke minst veldig skeptisk til ideen om at jeg faktisk må gjøre masse jobb i dag. Kan jeg ikke få en uke juleferie til, hæ, hæ?


#7

Mex sa for siden:

Jeg er grusomt trøtt i dag, og skulle gjerne hatt en time eller to til på puta.
Mannen har blitt syk og jeg er litt spent på om jeg også blir smittet eller om jeg slipper unna. Orker ikke sykdom. Urk.


#8

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Jeg prøver å finne ut hvor mange barnebøker jeg klarer å bære med meg til jobb sammen med gymbagen. :knegg: Ta med resten i morgen? Det høres da veldig defaitistisk ut!


#9

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg fulgte litt spent med på oppdateringer fra dere der, Toffskij! Godt dere kom dere hjem!


#10

polarjenta sa for siden:

God formiddag.

På plass på kontoret, men har egentlig mest lyst til å ligge på et mørkt rom med hodepinen min. Jaja, det går vel over.


#11

Toffskij sa for siden:

Ja, vi var i Osaka og fløy derfra, så vi hadde ingen problemer. Vi kjente jordskjelvet godt der også, da (3,7 på Richters skala i Osaka, men 7,6 ved episenteret).


#12

millact sa for siden:

Hjemmekontor, selvsagt. For et kaos her i sør!


#13

tink sa for siden:

Det var altså så deilig å ha en ekstra fri/avspaseringsdag i går. Men i dag var det ingen vei utenom å kare seg opp og på jobb. Heldigvis har jeg en fin jobb med artige kollegaer, så da er det jo slett ikke så ille. Men kaldt er det da...


#14

Syrinx sa for siden:

Vi skal ikkje klage på véret her på Sunnmøre no iallfall. Nokre små, blå grader og stor blå himmel. At det er heilt koko glatt kan setjast på minuslista.


#15

celebelen sa for siden:

Jeg tar heller mange minusgrader og et godt lag stabil snø enn glatt føre. :nemlig:

Formen var ikke helt på topp i morges, så jeg tok hjemmekontor i dag. Har fyrt i peisen, og ser at jeg må måke fram veden fra boden ute før det blir enda kaldere. Det får bli kveldens treningsøkt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.