Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lang sateng(ish) kjole- kan FP hjelpe?

#1

MegaMie sa for siden:

Mellomsøs (snart 15) skal på skoleball i februar og ønsker seg en enkel lang kjole. Hun er 170 cm og str xs. Vi har saumfart det store internettet, men det er mye utsolgt. Finner noe, men jeg gidder ikke bruke en formue på en kjole hun mest sannsynlig vil bruke en gang. Men hvem vet, kanskje er det noen her inne som har ungdommer som sitter på gullet og vil kvitte seg med en kjole?

Kriterier for kjolen:
Lang
Helst stropper
Sateng eller annet liknende stoff
Enkel i snittet og tettsittende.
Sort, blå eller rød.

Her er en av de hun liker, men som er utsolgt. nelly.com/no/produkt/nelly-flattering-satin-dress_240976-0014/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqNSsBhAvEiwAn_tmxcbPCynPUz_G2OESdP_d97psX3MEj4e1botSTsfiQtWCXw5o4a6wwBoCSXIQAvD_BwE

Takker på forhånd!


#2

millact sa for siden:

Det er mange kjoler på finn, men dere har sikkert sett både der og på tise. Yngste sitt trinn har snart ball; de fleste jentene har kjøpt brukte kjoler hørte jeg.


#3

MegaMie sa for siden:

Vi har sett der også. 👍


#4

Fersken sa for siden:

Eldste hadde samme kriterier til juleballet i 22 hun endte opp med en svart stroppeløs topp og sort langt skjørt i blankt stoff. Det satt veldig pent på henne som ikke er så brystfager og ganske slank. Kan sjekke om hun fortsatt har klærne (det er heftig byttelåning mellom vebninnene) når hun kommer hjem om ønskelig.


#5

banana sa for siden:

Vi har denne. Skal legges ut for salg. Fra tiendeklasse-ball.



#7

Lille meg sa for siden:

Vi bestilte ballkjole fra Zalando. Har dere sett om det er noe der hun kunne tenke seg?








#14

MegaMie sa for siden:

Tusen takk for innspill, tips og tilbud. Litt hektisk uke, men jeg og mellomsøs skal kikke litt ordentlig gjennom tråden her imorgen👍


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.