Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

star sa for siden:

Vært oppe i 3 timer alt. Var kald gåtur til bussen, men kaldere fra bussen. -30 pluss sur vind.


#3

Appelsin sa for siden:

Oj, det var tidlig, star.
Jeg har hjemmekontor i dag, med en små-skral 11-åring i sofaen. Føles litt som det blåser gjennom huset i kulde og vind, så det aner meg at en av arbeidsoppgavene blir å holde fyr i peisen.


#4

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor her også, foreløpig er det "bare" -20 ute. Det knirket godt i snøen da naboen kjørte avgårde, og kaldere skal det blir.


#5

Blondie sa for siden:

Jeg sto ikke opp før halv seks og det er bare 23 minus her nå, men jeg kan melde om iskald hund og eier på runden i seks-tiden.

Nå er jeg på jobb, spent på hvor mange elever som kommer.


#6

Primrose sa for siden:

Jeg er på kontoret og fornøyd med at jeg slapp å måke snø til mårran i dag, det har vært tidlig start denne uka når jeg først må måke meg ut hjemme.


#7

Tjorven sa for siden:

I dag ble det hjemmekontor, gitt. Jeg har egentlig avtale om at jeg kan ta hjemmekontor hver fredag, men som regel drar jeg på jobb. I dag var det nesten ingen som skulle møte på jobben, så jeg ble hjemme jeg også.

Vi er spente på hvor kaldt det blir i dag. Vi bor i et nybygd borettslag (2018), og det pleier å være veldig varmt hjemme uten at vi trenger å fyre. Men nå er ovnene skrudd på og vi håper at det holder seg varmt. Nye hus er jo ofte i overkant tette, men akkurat nå tenker jeg at det er greit nok.

Men mannen og jeg har bestemt oss for en tur ut, så i ettermiddag skal vi se "Høstgule blader" på kino. Vi er nok midt i målgruppen for den filmen, og den har fått strålende kritikker.


#8

polarjenta sa for siden:

God morgen. På plass på kontoret. Ikke helt i slag, men jeg overlever nok.
Bare -2 her så det er jo ikke så ille.


#9

Fintdethei! sa for siden:

-11 utenfor kjøkkenvinduet er ikke hverdagskost i Bergen, men så leste jeg om -49,7 i Karasjok også syntes jeg ikke så synd på meg selv lenger.


#10

tink sa for siden:

God morgen. Har barrikadert meg i det varme "kontorlanskapet" i biblioteket på jobb. Kontoret mitt har i praksis 3 yttervegger og tett på 50 % er dekket av store enkle industrivinduer. Det blir kaldt, selv om Sibirkulda ikke biter så hardt her vest.


#11

ingling sa for siden:

Mornings, hjemmekontor på meg også i dag, riktignok ikke værbetinget, men tross alt ikke verste dagen når jeg nå en gang måtte. Har kjørt eldste til skolen, der var det 27 minus så de slapp heldigvis rett inn i stedet for å stille opp ute. Fyr i peisen og forefallende oppgaver i dag. :jupp:


#12

millact sa for siden:

I dag skulle jeg gjerne hatt peis eller vedovn!

Begynt å snø, igjen, søren altså! Hjemmekontor her, men rolig.


#13

Toffskij sa for siden:

Bare -14-ish hos oss i morges, men det var kaldt nok på vei til Blindern. Det frøs på på gulvet på trikken, så det var skikkelig glatt ved dørene, det tror jeg ikke jeg har sett før!

Men det er en skikkelig smellvakker dag, nydelig vinterlys!


#14

Dali sa for siden:

Vinterlys? Det har jeg ikke sett her i Trøndelag enda. Blir vel om en times tid. Bare 10 minus her, så det er levelig.


#15

Millen sa for siden:

Morn, hjemmekontor her idag og med fyr i peisen. Rundt 20 minusgrader her. Kaldt nok.


#16

annemede sa for siden:

Jeg sitter og surfer etter vedkomfyre med vannkappe. Det er kaldt.


#17

Sissel sa for siden:

Hjemmekontor her også. Har nettopp vært en tur hos legen.

Her er det "kun" 9 minus, så vi klager ikke. Og etter at vi hadde service på varmepumpa, så trenger vi ikke fyre om vi ikke vil. Tror vi fyrer opp i kveld, bare for kosen sin skyld.


#18

Nenne sa for siden:

Kontor på meg i dag. Vi har startet dagen med å leke med pappesker. :humre: Vi skal sette opp et pilotanlegg og eskene var merket med "reaktor 101" og "tank302" og sånn. Nå har vi layout-en klar! Det er møe en ska' mellom, som vi sier her omkring. ;)


#19

Syrinx sa for siden:

Vi skal ikkje sutre over kulde her på Sunnmøre, men fakern, det er kaldt. Eg syns det er vanskeleg å motivere seg for anna enn å fyre i ovnen og krype under ullpledd. (Det heng sammen med fleire ting enn véret, da.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.