Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell London

#1

Cumulus sa for siden:

Jeg og barna på 15 og 16 skal 3 netter til London i vinterferien. De vil på Abba museet, Warner filmstudio og Harry Potter museum.

Kan noen anbefale oss et sentralt hotel av ok standard?




#4

millact sa for siden:

Premier Inn hotell. Ligger et nær London Eye.


#5

oslo78 sa for siden:

Skynd dere å bestille Harry Potter!


#6

IzziCreo sa for siden:

Vi bodde på en veldig fin Airbnb i vinterferien hvis det er av interesse. Kensington High Street.


#7

Miss Norway sa for siden:

Hvor flyr dere til? Jeg synes det nesten er viktigere å bo nært feks Paddington (SAS) eller Victoria (Norwegian) med tanke på transport til/fra flyplassen. Greit at den er kort og kjapp med tanke på bagasjedrass og for å maxe tiden i London i begge ender.


#8

Lavender sa for siden:

Men for uke 8 i år kan mange hotell være fullbooket, eller fant du noen?


#9

Skilpadda sa for siden:

Enig med Missa at det er lurt å velge hotell som er greit å komme seg til fra flyplassen. Premier Inn finnes mange steder, de har OK familierom og er rene og greie.

Og book så snart som mulig, ja, det blir bare dyrere jo lengre dere venter.


#10

Kaprifol sa for siden:

Vi bodde i Kensington i fjor, anbefaler området pga veldig greit å komme seg til Heathrow, og området er trygt og fint. Men dyrt.

Husk at alt må bookes, alle museer osv som vi skulle på måtte forhåndsbookes. Jeg trodde jeg var ute i god tid til Harry Potter, men tre måneder i forkant var for lite. Vi måtte også stå i kø til Naturhistorisk museum fordi jeg ikke tenkte på at det kunne være forhåndsbooking der også...


#11

Charlie sa for siden:

Har brukt flere Premier Inn-hoteller etter tips herfra og synes det er bra hoteller å bruke med barn, ifht rom, frokost osv. De koster jo etter hvor sentrale de er. Sist bodde vi vel nesten midt i smørøyet og var fornøyd med det, men det kostet litt mer. Med mindre barn er man vel ofte på rommet litt tidligere på kvelden, men hva som er «sentralt» avhenger så klart av hva dere skal, uansett. For ungdommer er det kanskje greit at man er i byen når man går ut av døra og andre ganger slett ikke.



#13

millact sa for siden:

Ja, viktig.



#15

Skilpadda sa for siden:

Jeg har bodd på Premier Inn Hub Covent Garden et par ganger, det er usannsynlig sentralt hvis man skal på teater, i alle fall. Men jeg ville ikke anbefalt hub-hotellene for å reise med noe annet enn en partner eller en annen person man er komfortabel med å sove tett sammen med, så for en tur med to store barn egner de seg ikke egentlig.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.