Tjorven sa for siden:
I dag prøvde vi noe nytt til middag som ble skikkelig godt. Jeg legger oppskriften her både som arkiv og for å dele.
600g lårfilet av kylling
400g pasta (gjerne fusilli, men alt funker)
2 tomater
1-2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
100g spinat
1 terning hønsebuljong
2 dl creme fraîche
1 rød paprika
1 dl revet parmesan (eller annen hard ost)
Skjær kylling i strimler (la fettet være på) og stek i panne. Tilsett 1 ss smør mot slutten av steketiden. Tilsett salt og pepper.
Kok opp pasta.
Del både løk, tomat og hvitløk i små biter. Stek i en kasserolle med litt olje til det er mykt. Tilsett spinat og buljong og stek 1 minutt til. Tilsett creme fraîche og eventuelt 1/2 dl vann. Når det koker opp, så kjør alt med stavmikser. Tilsett paprika delt i små terninger og parmesan. Rør inn pasta i sausen. (Paprika kan eventuelt serveres ved siden av.)