Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

007 sa for siden:

Typisk å våkne 06.30 når jeg har hjemmekontor og kan sove til 08.30. :himle:

Spent på vær og føreforhold i dag og om vi kommer oss på fjellet. Tror ikke E-16 er verste veien, men vi får se. Uansett deilig med fredag!


#3

star sa for siden:

Humper på bussen.
Har sylfersk 17-åring i hus i dag. :hjerter:
Og jeg har jaggu vært ansatt i en mnd allerede.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Grattis med 17-åringen :fløyte:

Hjemmekontor her i dag, så fåe vi se hvor mye snø det faktisk kommer.
Yngste går vg1, men yrkesfag, og er i praksis denne uke. Lett misunnelse på alle vgs elever i Bergen som skulle ha hjemmeskole i dag..


#5

Sissel sa for siden:

God morgen! Det har snødd endel her i natt, så jeg er glad for hjemmekontor.


#6

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg har også valgt hjemmekontor i dag. Jeg har kaffe og stearinlys og skal skrive årsmelding så det spruter.


#7

Sissel sa for siden:

Stearinlys her også. Har drukket en stor kopp te, og spiser nå havregryn med melk til frokost. Må vel få sette skikkelig i gang med jobb etterhvert.


#8

celebelen sa for siden:

Kontorkontor her i dag, etter noen dager hjemme. Reisen inn gikk greit, og det er hyggelig å se kollegaene igjen. Men det blir godt med helg!


#9

Millen sa for siden:

God morgen, sykmeldt her så blir å slappe av og komme til hektene igjen. Har kaffe og fyr I peisen.


#10

Martis sa for siden:

Gratulerer med 17 åring og jubileum på jobb Star!

Influensaen begynner å slippe taket, endelig. Lenge siden jeg har vært så slapp så lenge. Godt med helg, så er jeg forhåpentligvis fit for fight på mandag.


#11

Fersken sa for siden:

I dag er det en uke siden jeg skada foten på glatta og jeg begynner å bli lei av å ikke kunne trå litt på den en gang. Til og med sitte i vanlig stol gjør vondt etter noen minutter. :nedfor:


#12

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi skal ta toget til Bergen i kveld, og det kan jo bli litt interessant siden begge endepunktene har vært utsatt for apokalyptiske snømengder denne uka. Får håpe vi ikke blir sittende fast, det finnes jo diverse skrekkhistorier (Natt Mellom Finse Og Myrdal Uten Varme! :skremt: ).


#13

annemede sa for siden:

Hjemmekontor her.


#14

Tjorven sa for siden:

Å reise med tog er ofte veldig ålreit, men i går gikk alt galt. Jeg skulle ha ankommet Oslo S 21.24 i går, men det skjedde ikke. Isteden ankom vi kl 03.05. Derfor er jeg bittelitt sliten i dag, og har innvilget meg hjemmekontor.

Mannen min har reist på guttetur i helgen, og snuppa er på tur med revy-gjengen. Derfor er det bare meg og knerten hjemme denne helgen. Men jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre. Kjenner jeg 16-åringen rett, så vil han sitte på rommet sitt og spille. Men jeg klarer kanskje å lure ham med på en restaurant, og da slipper jeg å lage middag også.


#15

Tjorven sa for siden:

Toffskij: ta med ekstra ullklær. Det kom veldig godt med for min del i natt.


#16

Toffskij sa for siden:

Ja, mannen satt en gang fast i mange timer rett etter Voss uten strøm og varme og etter hvert med pappeskedoer, så han har pakket både det ene og det andre. Håper vi slipper pappeskedoer ...


#17

Tjorven sa for siden:

Men jeg kan jo fryde meg over å ha hatt en usedvanlig god dag sånn tilbakemeldingsmessig. Kl 10 står statsråden i Stortinget og snakker om utredningen jeg leverte i september, og på Dagsnytt18 så stilte statssekretæren til diskusjon om utredningen jeg leverte i oktober. Det er jo egentlig smått utrolig, men jeg klapper meg fornøyd på skulderen over vel utført jobb.


#18

Appelsin sa for siden:

Så kult, Tjorven!

Hjemmekontor på meg også - ingen kritiske møter, og ingen obduksjon. 16-åringen har hjemmeskole og 6.klassingen akedag. Foreløpig idyllisk vær ute, så jeg venter spent på hva det egentlig blir til..
Målet for ettermiddagen er egentlig å få ut bilen til en hemmelig date knapt 3 km unna, men helt utrolig hvordan dette været kan ødelegge :knegg:


#19

Adrienne sa for siden:

Jeg har bare myndige barn nå. :eek: Lillesøster er 18 i dag og feirer med å gå på polet etter skolen. :knegg:


#20

Toffskij sa for siden:

Hurra for 18-åringen, tenk det! :konfetti:


#21

Maverick sa for siden:

Hurra Adrienne! Herlighet som de vokser til, småbebisene våre. :what: Og hurra for syttenåringen til star også!


#22

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen Polyanna. Stas med voksne barn.


#23

star sa for siden:

Gratulerer med 18-åringen. :fløyte:


#24

Millen sa for siden:

Gratulerer til alle bursdagsbarn! :ballonger:


#25

Appelsin sa for siden:

:blomster: Gratulerer til jubilanter!

Det har snødd helt ekstremt lite i løpet av hele denne dagen :mystisk:


#26

Addison sa for siden:

God ettermiddag og gratulerer til bursdagsbarna! :bursdag:

Jeg er sakte i ferd med å komme meg etter en kraftig forkjølelse, eller hva det nå har vært. Hjemmekontor siden forrige fredag, føles nesten litt pandemi-aktig. :hjelp:

Spørsmålet er nå om jeg er frisk nok til en hel helg med korpsseminar, inkl. 3 timers øvelse i kveld. Får se om noen timer om formen holder. Nærmer seg NM! Smak og lukt er helt borte, uten at jeg egentlig mistenker Covid av den grunn, det er ganske vanlig for meg når jeg er forkjølet. Men så kjedelig å spise da gitt!! :nemlig:


#27

Fintdethei! sa for siden:

Jeg ser meteorologene er ute og skylder på at de har brukt feile modeller når de varslet krise i går. Litt lei av det der. Nå er det nye farevarsler for helgen, men er litt usikker på om jeg gidder følge med lengre.


#28

Appelsin sa for siden:

I helgen kan jeg ta det som det kommer, men i dag føler jeg meg nesten snytt, selv om jeg sannsynligvis helt uten bekymring kan kjøre den lille ettermiddagsturen min, og det er jeg jo glad for :knegg:


#29

millact sa for siden:

Hurra for bursdagbarn i dag:ballonger:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.